به گزارش شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان، حبیباله عالیپور با اعلام این خبر اظهار کرد: این پروژه از نظر دقت فنی و زمان اجرا از جمله اورهالهای مهم سال جاری محسوب میشود که خوشبختانه بدون نیاز به پیمانکار و تنها با تلاش و توان فنی نیروهای داخلی اداره به پایان رسید.
وی خاطرنشان کرد: مراحل اجرایی این عملیات شامل، دمونتاژ کامل پمپ و بازرسی اجزای داخلی، تعویض کلیه بوشهای برنزی، تعویض اسلیو شفت، تعویض رینگهای سهتکه، انجام هممحوری شفت و کوپلینگ، مونتاژ مجدد قطعات و تست نهایی عملکرد پمپ بوده است و این عملیات در کمترین زمان ممکن و با همکاری واحد کنترل کیفیت انجام شد.
عالی پور در پایان، از تلاشهای ارزشمند همکاران پرتلاش خود، بهویژه آقای احمد باوی و گروه وی آقایان عادل نواصری،عبدالقاهرعبادی و امین خلفی که نقش مؤثری در اجرای دقیق و موفق این پروژه داشتند، تشکر و قدردانی ویژه بهعمل آورد.