فرمانده وقت بسیج صنعت آب وبرق ناحیه شمال خوزستان در زمان دفاع مقدس، از صنعت آب و برق شمال خوزستان بعنوان یک تشکیلات افتخار آفرین در آن دوران یاد کرد.
به گزارش شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان، "سید علی میرزکی ابراهیمی" گفت: با آغاز تهاجم سراسری دشمن بعثی در 31 شهریور ماه سال 59، کارکنان صنعت آب و برق شمال خوزستان، در کنار اقشار مردم، فعالیت های فنی، رزمی و عملیاتی خود را آغاز کرد.
وی با بیان این که هنوز سه روز از آغاز تهاجم همه جانبه رژیم بعثی عراق نگذشته بود که ستاد هماهنگی و کمک رسانی انجمن اسلامی کارکنان ناحیه شمال سازمان آب وبرق خوزستان با هدف بسیج امکانات انسانی و فنی زیر نظر فرمانداری دزفول تشکیل شد، از شروع کار این ستاد در سوم مهرماه سال 59 خبر داد و گفت: اولین اقدام این ستاد در راستای تقویت توان لجستیکی رزمندگان اسلام، تحویل 63 دستگاه خودروی سبک ادارات مختلف به همراه راننده در اختیار فرماندهان عملیات زمینی و پایگاه چهارم شکاری دزفول بود تا در بخش های مختلف از جمله واحد موشک انداز تاو، اعزام نیرو به خطوط مقدم جبهه، حمل مهمات و تدارکات و دیده بان های توپخانه 155 مورد استفاده قرار گیرند.
ابراهیمی با اشاره به کمبود و نارسائی های اولیه در ابتدای جنگ، از دستور کار قرار گرفتن اعزام ماشین آلات سنگین از قبیل لودر، تانکر، بلدوزر، بیل مکانیکی ، بالا بر و کمپرسی همراه با رانندگان مربوطه خبر داد و گفت: بدینوسیله بخشی از نیاز جبهه ها به ماشین آلات سنگین برای سنگر سازی و ایجاد خاکریز از طریق مجموعه شبکه آبیاری دز تامین گردید.
وی به توان تخصصی کارکنان صنعت آب و برق اشاره کرد و گفت: تا پایان جنگ، تعمیر خودروهائی که بر اثر ترکش گلوله های دشمن آسیب می دید؛ توسط پرسنل «مکانیک کار» مجموعه شبکه آبیاری دز انجام می شد.
این رزمنده دفاع مقدس تاکید کرد: بدلیل نزدیکی کوی سوم شعبان دزفول به خطوط مقدم نبرد، بیمارستان موقت صحرائی با حدود 70 تخت در محل باشگاه و مهمانسرای دز راه اندازی شد که مداوای مجروحان با امکانات مناسبی در این بیمارستان صورت می گرفت.
ابراهیمی با یادآوری موشکباران مکرر دزفول توسط دشمن بعثی خاطر نشان کرد: در روز های سخت موشکباران و بمباران مناطق مسکونی دزفول، ماشین آلات سنگین شبکه آبیاری دز بصورت شبانه روزی در بیرون آوردن مردم از زیر آوار نقشی بیاد ماندنی ایفا کردند.
وی با تاکید بر اینکه حتی در سخت ترین شرایط جنگ، وظایف اصلی کارکنان شبکه آبیاری دز یعنی تامین آب مزارع کشاورزی متوقف نشد؛ افزود: کارکنان شبکه برای توزیع آب در بعضی از مناطق و یا برای کار تعمیراتی دریچه های آبیاری ناگزیر بودند تا روزانه ، مسیرهایی را بصورت سینه خیز طی کنند.
فرمانده وقت بسیج صنعت آب وبرق شمال خوزستان در دوران دفاع مقدس با گرامیداشت یاد شهدای صنعت آب و برق خوزستان از به شهادت رسیدن 21 همکار صنعت آب و برق ناحیه شمال خوزستان در مدت هشت سال دفاع مقدس خبر داد.