دوره آموزشی دستورالعمل الزامات سلامت ، ایمنی و محیط زیست پیمانکاران وزارت نیرو در سد کرخه برگزار شد
/
دوره آموزشی دستورالعمل الزامات سلامت ، ایمنی و محیط زیست پیمانکاران وزارت نیرو در سد کرخه برگزار شد

مدیرعامل سد و نیروگاه کرخه از برگزاری دوره آموزشی دستورالعمل الزامات سلامت ، ایمنی و محیط زیست پیمانکاران وزارت نیرو …

فاز دوم نیروگاه مارون با ظرفیت 75 مگاوات به شبکه سراسری متصل شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان آب و برق خوزستان، سرپرست معاونت طرح و توسعه سد و نیروگاه این سازمان با اعلام خبر فوق افزود: نیروگاه مارون پیش از این با قدرت ۷۵ مگاوات در حال بهره برداری بود که با افتتاح فاز دوم این نیروگاه، ظرفیت آن به ۱۵۰ مگاوات افزایش یافت.
" امیر قزلباشان " با تقدیر از فعالیت های شبانه روزی " بهنام شفیعی مقدم " مجری طرح و همکاران مجموعه و نیز با قدردانی از همکاری معاونت بهره برداری سد و نیروگاه و شرکت تولید و بهره برداری سد و نیروگاه و شبکه های آبیاری مارون، گفت: با راه اندازی این واحد نیروگاهی، ظرفیت تولید نیروگاه مارون از ۷۵ مگاوات به ۱۵۰ مگاوات افزایش یافته و با بهره برداری کامل از آن در زمان پیک مصرف شبکه برق سراسری، با تولید سالیانه ۳۸۰ گیگاوات ساعت نقش مهمی در جلوگیری از بروز اختلال در شبکه برق کشور خواهد داشت.
وی تصریح کرد: در مرحله سنکرون و اتصال به شبکه سراسری برق کشور، با هماهنگی همه جانبه مرکز دیسپاچینگ ملی و پس از انجام تست های فراوان موردنیاز روی سیستم های اصلی و کمکی نیروگاه شامل تجهیزات توربین، ژنراتور، گاورنر، سیستم تحریک، شیر پروانه ای، ترانسفورماتورهای قدرت و کمکی، سیستم حفاظت و سایر سیستم های جانبی مکانیکی، هیدرومکانیکی و الکتریکی واحد، عملیات حساس اتصال به شبکه سراسری انجام شده است.
طرح سد و نیروگاه مارون در فاصله ۱۹ کیلومتری شمال شرق بهبهان واقع شده که در قالب پروژه مطالعات اولیه تامین نیازهای آبی اراضی کشاورزی شامل ۵۵ هزار هکتار از اراضی دشت های چهارگانه بهبهان، جایزان، خلف آباد و شادگان اجرا شده است.
این طرح در سال ۱۳۶۵ توسط شرکت مهندسی مشاور مهاب قدس انجام شد و در ادامه با هدف تولید برق و کنترل سیلاب پس از شروع بهره برداری از واحد اول نیروگاه درسال ۱۳۸۳، هم اکنون واحد دوم این نیروگاه نیز به مرحله بهره برداری رسیده است.
مشاور اصلی این پروژه شرکت خدمات مهندسی مشانیر بوده و پیمانکار اصلی نیز شرکت نیرپارس است که در مراحل مختلف احداث واحد دوم از همکاری طیف وسیعی از شرکت های خارجی، داخلی و محلی از جمله شرکت های فویت، کرمان تابلو، ایران ترانسفو و شرکت نصب، تعمیر و نگهداری نیروگاه های برق آبی خوزستان جهت اجرای با کیفیت این پروژه استفاده نموده است.

کد خبر: 2032