مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان در همایش تجلیل از جهادگران بسیجی صنعت آب و برق گفت: انصافا در این 6 ماه کار های بسیار بزرگی توسط گروههای جهادی این صنعت، بدون چشمداشت مادی، به صورت خودجوش، با هدایت مجموعه های حراست و بسیج سازمان انجام داده شد.

به گزارش شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان، "فرهاد ایزدجو"،  مجموعه حراست و بسیج سازمان را به عنوان بانی گروه جهادی معرفی کرد و گفت: خداوند متعال در آیات قرآن اشارات زیادی در رابطه با رفع نیاز و حل مشکلات مردم داشته است و برای حل مشکلات مردم و رسیدگی به گرفتاری انسان ها تاکیدات زیادی به عنوان برنامه بنیادین و اساسی اسلام تاکید شده و اجر و پاداش دنیوی و اخروی فراوانی را برای این موضوع تعیین کرده‌اند.

وی تصریح کرد: ما اگر توانایی خدمت داشته باشیم و در جهت رفع نیاز نیازمندان به کار نگیریم، قطعاً دچار خسران شده ایم و این کار در قرآن کریم تقبیح شده است. هر کس به اندازه توان خود باید در خدمت رسانی به همنوع، کوشا باشد، کوشش در رفع نیازمندی مردم و از بین بردن فقر یکی از اجزای بسیار مهم هندسه انقلاب است.

ایزدجو با بیان اینکه بحث‌های معنویت در بعضی جاها کم رنگ شده و این موضوع باید به صورت جدی مورد بحث و بررسی قرار بگیرد گفت: خدماتی که شما در ۶ ماه گذشته در ۱۰ شهرستان و حداقل ۶۰ روستا از جمله پزشکی، دامپزشکی، تاسیسات، ساختمانی، تامین مایحتاج غذایی، بهداشتی، دارویی، کالاهای اساسی، لوازم خانگی و حتی تهیه اسباب بازی از خود نشان دادید باعث خشنودی مردم زلزله زده و سیل زده شد.

خدمات ارائه شده را بسیار با ارزش می دانم و باید از تک‌تک شما تشکر کنم.

به اعتقاد من اگر برنامه‌ریزی مناسب تری صورت گیرد، این خدمات افزایش بیشتری خواهد داشت.

مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان  با بیان این که از مجموعه‌ها و انسانها به اندازه توانشان انتظار می رود، افزود: مجموعه سازمان آب و برق خوزستان از مجموعه‌هایی است که پتانسیل بسیار بالایی در جهت کمک به محرومیت زدایی دارد. این صنعت توان کارهای خدماتی و تخصصی بالایی را دارد. ولی در مورد ارتباط با مردم و ذینفعان، سازمان و تشکیلاتی که این ارتباط را برقرار و عملکردها را منتقل کند و از بازخورد مردم مطلع شود تا سیاست های خود را بر اساس نیاز واقعی مردم تنظیم کند وجود ندارد.

تشکیل این سازمان یا تشکیلات می‌تواند این نقیصه را برطرف کرده و ارتباطات مجموعه‌های تخصصی صنعت آب و برق  در رفع مشکلات مردم و ارتقای فرهنگ مورد انتظار را بوجود آورد.

ما، اکنون برای تشکیل این تشکل مشغول مطالعه هستیم . تشکلی که برای افراد عضو تشکیلات، هیچ منفعت اقتصادی ندارد و درآمد این تشکل در توسعه اقتصاد خوزستان و محرومیت زدایی، هزینه خواهد شد. مانند گروه های جهادی و یا تعاونی‌ها که منفعت زیادی را درآمدزایی می کنند ولی هزینه زیادی ندارند و از محل درآمدهای آنها در زمینه محرومیت زدایی استفاده می شود.

وی با بیان این که باید از این پتانسیل بسیار عظیمی که در صنعت آب و برق خوزستان وجود دارد چه از نظر تخصصی و فردی و چه در زمینه  های اجتماعی  در جهت توسعه استان بهره برداری کنیم، ابراز امیدواری کرد تا به زودی با همکاری سایر متخصصان و علاقمندان به این مقوله تشکل فوق ایجاد و فعالیت خود را در سطح استان آغاز نماید.

منبع: روابط عمومی سازمان آب و برق خوزستان
خبرنگار: حمید رضا علی پور