به گزارش شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان، “سید مهران اسدی” با بیان این که طبق برنامه زمان‌بندی، با خارج نمودن تجهیزات منصوبه قدیمی در این واحد نیروگاهی، به منظور بهینه سازی، روتور ۱۶۵ تنی با موفقیت از محل خود خارج شد تا شرایط برای دسترسی به دمونتاژ سایر قطعات فراهم گردد، افزود: در ادامه عملیات بهینه‌سازی واحد شماره ۵ نیروگاه که به کارفرمایی سازمان آب و برق خوزستان و با هماهنگی شرکت تولید و بهره‌برداری سد و نیروگاه دز و نظارت شرکت مهندسی مشانیر توسط شرکت تعمیرات نیروگاه‌ های برق‌آبی خوزستان اجرا می‌شود، فعالیت‌هایی از قبیل دمونتاژ سرو مکانیزم توربین، پس‌کشی کابل‌ها، برچیدن تابلوهای قدیمی و سایر تجهیزات و ادوات در حال انجام می‌باشد.

اسدی، از واحد شماره ۵ نیروگاه سد دز، به‌عنوان پنجمین تجربه بهینه ‌سازی در این نیروگاه نام برد که بیانگر توانمندی فنی و مدیریتی شرکت در اجرای پروژه‌های پیچیده و حساس ملی است.

مدیرعامل شرکت نصب، تعمیر و نگهداری نیروگاه‌های برق‌آبی سازمان آب و برق خوزستان،  تصریح کرد: این واحد پیش از آغاز پیک مصرف سال آتی وارد مدار بهره‌ برداری خواهد شد تا با افزایش ظرفیت تولید برق‌آبی، گامی عملی در پایداری شبکه برق کشور بر داشته باشد.

منبع: روابط عمومی شرکت نصب، تعمیر و نگهداری نیروگاه‌های برق آبی خوزستان