به گزارش شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان، رضا پویان با اعلام این خبر گفت: در ادامه فرآیند دمونتاژ واحد شماره ۵ نیروگاه برق‌آبی دز، پس از جداسازی هدکاور و به‌منظور دسترسی به چرخ توربین که آخرین قطعه دوار واحد به شمار می‌رود، شفت، رانر و مجموعه ویکت‌گیت‌های واحد از محل خود خارج شدند.

وی افزود: با خروج شفت و رانر، شرایط لازم برای انجام اقدامات اصلاحی و بهینه‌سازی در بخش هیدرومکانیک توربین به‌منظور افزایش ظرفیت فراهم شد.

پویان تصریح کرد: این عملیات به کارفرمایی سازمان آب و برق خوزستان، با هماهنگی شرکت تولید و بهره‌برداری سد و نیروگاه دز و نظارت شرکت مهندسی مشانیر و توسط شرکت نصب، تعمیر و نگهداری نیروگاه‌های برق‌آبی خوزستان انجام شد.

وی خاطرنشان کرد: خارج‌سازی تجهیزات مذکور از محل نصب واحد ۵، با وزن حدود ۴۰ تن، برای پنجمین تجربه بهینه‌سازی نیروگاه دز و با هدف ارتقای راندمان فنی واحدها، با همت و برنامه‌ریزی دقیق پرسنل تعمیرات ناحیه دز و مطابق با زمان‌بندی مصوب به انجام رسید.

 

منبع: روابط عمومی شرکت نصب، تعمیر و نگهداری نیروگاه‌های برق آبی خوزستان