عمليات طراحي و ساخت اسكله شناور در سد و نیروگاه دز به اتمام رسید و با موفقیت روی سطح مخزن دریاچه این سد نصب شد.
به گزارش شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان، " سید محمد موسوی " رئیس قسمت نظارت بر خدمات شرکت تولید و بهره برداری سد و نیروگاه دز، که طراحی فنی و مهندسی پروژه را عهده دار بود در این رابطه گفت: پهلو گرفتن قایق های شناور در دریاچه سدها همواره با مشکلات فراوان همراه است که دریاچه سد دز نیز به دلیل همجواری با تکیه گاه های صخره ای با این مشکلات مواجه بود.
وی افزود: با پیشنهاد و حمایت های مهندس رئوفی نسب مدیرعامل سد و نیروگاه دز، کار طراحی و ساخت اسکله شناور با تکیه بر دانش و توانمندی کارکنان این مجموعه رقم خورد و پس از سه ماه تلاش بی وقفه‌، این اسکله آماده و روی سطح مخزن دریاچه سد دز نصب شد.
موسوی با بیان اینکه، کلیه مراحل طراحی، ساخت، نصب و آب اندازی اسکله با استفاده از امکانات موجود و تجربه و تخصص پرسنل شرکت تولید و بهره برداری سد و نیروگاه دز انجام شده و از نظر هزینه صرفه جویی قابل توجهی بعمل آمده است، تصریح کرد: این پروژه با توجه به نیاز به حفاری در صخره های سخت با شرایط خطرناک و خرید قطعات، آهن آلات، بتن ریزی و … در صورت برون سپاری دست کم ۲ میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال هزینه در بر داشت که با استفاده از تخصص و تجربه نیروهای توانمند این شرکت و با استفاده از امکانات موجود، با هزینه ای در حدود ۲۰۰ میلیون ریال انجام شد.
رئيس نظارت بر خدمات شركت توليد و بهره برداري سد و نيروگاه دز درخصوص ویژگی این پروژه خاطرنشان کرد: در این پروژه كمتر از 10 درصد مبلغ برآورد شده هزینه شده است.