عملیات جداسازی هدر خط لوله ۸۰۰ میلیمتری از خط لوله ۹۰۰ میلیمتری تلمبه خانه هایلیفت مرغزار شرکت آب جنوب شرق انجام شد
/
عملیات جداسازی هدر خط لوله ۸۰۰ میلیمتری از خط لوله ۹۰۰ میلیمتری تلمبه خانه هایلیفت مرغزار شرکت آب جنوب شرق انجام شد

مدیر امور آبرسانی مرغزار خبر از جداسازی هدر خط لوله ۸۰۰ میلیمتری از ۹۰۰ میلیمتری تلمبه خانه مرغزار را داد.

سمینار خودکارسازی دریچه شبکه های آبیاری با هدف جلوگیری از تلفات آب در شبکه ‏های آبیاری، در سالن جلسات دفتر پژوهش های کاربردی سازمان آب و برق خوزستان برگزار شد.
به گزارش شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان، در این سمینار مدرس دانشگاه صنعتی شریف(مجری طرح) سامانه خودکار انتقال آب را تشریح کرد و گفت: سامانه خودکار انتقال آب کشاورزی شامل شبکه ‌ای از آبگیر‌های متعدد است که با دریچه ‌هایی قابل کنترل به یکدیگر متصل شده‌ و از آب پشت سد تغذیه می‌شوند.
" علیرضا فرهادی " ادامه داد: هر دریچه به گونه‌ ای برنامه ریزی شده است که سطح آب آبگیر پایین دست خود را ثابت نگاه داشته و با کاهش آب در یک آبگیر، دریچه بالا دستی آن باز شده و این موضوع سلسله ‏وار تا سد ادامه می‌یابد.
وی افزود: بدین‌ ترتیب آب، دقیقا به میزانی که مورد نیاز است به صورت کنترل شده در اختیار کشاورزان قرار می‌گیرد.
فرهادی یادآور شد: هدف از این طرح جلوگیری از تلفات آب در شبکه ‏های آبیاری(به دلیل کنترل سنتی کانال ها) و حفظ حداکثری آب شیرین و همچنین بهبود کیفیت سرویس دهی و بویژه تخصیص آب با دبی ورودی ثابت و کنترل کانال های انتقال آب از پایین‏دست است.
وی از دیگر مزایای این طرح به کاهش تردد متصدیان شبکه به دلیل عدم نیاز به باز و بسته کردن دستی دریچه‏ها و عدالت در تخصیص آب به بهره برداران اشاره کرد.
در پایان سمینار در مقوله هیدرولیک جریان، نحوه اجرا و کنترل آن بحثو تبادل نظر شد.
سمینار خودکارسازی دریچه‏ های شبکه های آبیاری با حضور کارشناسان معاونتهای طرح و توسعه شبکه های آبیاری و زهکشی و حفاظت و بهره برداری از منابع آب سازمان آب و برق خوزستان، در سالن جلسات دفتر پژوهش های کاربردی این سازمان برگزار شد.

کد خبر: 1976