به گزارش شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان، "محمد فرج" با بیان اینکه کارگاه فوق بنا به درخواست مدیریت آموزش سازمان برگزار گردیده هدف از اجرای آن را آشنایی پرسنل این  سازمان با بیمه و نحوه تعیین خسارت بیان کرد.

 وی با بیان مفاهیم بیمه های مهندسی آن را زیر مجموعه بیمه های اموال معرفی کرد که پروژه های در حال ساخت یا سازه ها و تاسیسات در حال بهره برداری و یا ماشین آلات و تجهیزات فنی را تحت پوشش قرار می دهد.

 فرج، مطالعات مقدماتی تهیه نقشه های معماری و تاسیسات طراحی و محاسبات و در نهایت اجرا و نظارت را نحوه شکل گیری پروژه های مهندسی معرفی کرد و دست اندرکاران یک پروژه را کارفرما، پیمانکاران اصلی و پیمانکاران فرعی دانست.

کارشناس مدیریت بیمه های بازرگانی با بیان اینکه فرانشیز سهمی از خسارت است که بر عهده بیمه گذار گذاشته شده و رابطه معکوس با حق بیمه دارد فلسفه وجودی آن را نفع بیمه گذار در پیشگیری از خسارت و عدم توقف فعالیت پروژه در هنگام بروز خسارت های جزئی که هزینه‌های ناشی از آن برای بیمه گذار بعضا از خود خسارت حادث شده بیشتر است معرفی کرد و    گفت: مدت بیمه مطابق مدت قرارداد و جدول زمان بندی کار بوده و بیمه‌گذار می‌تواند در صورت تمایل دوره تضمین یا نگهداری ( تحویل موقت) را نیز تحت پوشش قرار دهد.

کارگاه آموزشی ارزیابی خسارت بیمه مهندسی یکشنبه ۲۸ خرداد ماه ساعت ۹ با حضور علاقه مندان به این مقوله در سالن آمفی‌تئاتر سازمان برگزار شد.

 

منبع: روابط عمومی سازمان آب و برق خوزستان