مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان گفت: مجموعه وزارت نیرو و شرکت های تابعه آن در استان خوزستان تمام توان و همت خود را برای تحقق شعار اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی به کار می گیرند.
به گزارش شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان، " محمدرضا شمسایی " عصر چهارشنبه در نشست مشاور وزیر و مسئول امور فرهنگی وزارت نیرو با مدیران عامل شرکت های تابعه وزارت نیرو در خوزستان اظهار کرد: همه ما در وزارت نیرو که تشکیلاتی اقتصادی است تابع منویات مقام معظم رهبری هستیم که بر اقتصاد و فرهنگ تاکید کرده اند و باید در حد توان خود برای تحقق این هدف تلاش کنیم.
وی بر ضرورت رفتار اخلاقمند در تمام مسایل و حاکم کردن فرهنگ اسلامی در سیستم، تشکیلات و مجموعه تاکید کرد.
مشاور وزیر و مسئول امور فرهنگی و دینی وزارت نیرو نیز گفت: با توجه به وضعیت فعلی آب و برق در کشور امسال شرایط بحرانی را پیش رو داریم و امید است روزنه امیدی در بخش اقتصادی وزارت نیرو در این زمینه ایجاد شود.
حجت الاسلام والمسلمین " علی یزدان پرست " افزود: روزنه هایی تاکنون ایجاد شده و به تدریج اعتبارات تزریق و مشکلات موجود هم برطرف خواهد شد.
وی اضافه کرد: روند خوبی در حال طی شدن بوده و باید با اعتباراتی که اختصاص می یابد گام هایی اساسی در تحقق اهداف پیش رو برداریم.
پنجمین همایش فصلی مشترک مدیران عامل، ائمه جماعات و مسئولان فرهنگی شرکت های زیرمجموعه وزارت نیرو در استان خوزستان روز چهارشنبه باحضور مشاور وزیر و مسئول امور فرهنگی و دینی وزارت نیرو در تالار اجتماعات بوستان در اهواز برگزار شد.
در پایان این همایش مشاور وزیر و مسئول امور فرهنگی و دینی وزارت نیرو به همراه جمعی از مدیران صنعت آب و برق خوزستان از سد و نیروگاه مسجدسلیمان بازدید کردند.