رييس خانه كشاورز استان خوزستان گفت: اگر منابع آب را صرف كشاورزي در تابستان امسال كنيم، در حالي كه بارندگي مناسب در پاييز سال جاري نداشته باشيم، قطعا كشت گندم امسال را از دست خواهيم داد. بنابراين عقل حكم مي كند كه كشاورزان حداكثر صرفه جويي را انجام دهند.
به گزارش روابط عمومی سازمان آب و برق خوزستان، مسعود اسدی با بیان اینکه " وضعیت آب حاضر ایجاب می کند که در مصرف آب به شدت صرفه جویی کنیم "، افزود: بخشی از اهمیت این صرفه جویی به نیاز آبی ما برای کشت زمستانی امسال و بخشی دیگر به مقوله آب شرب برمی گردد.
عضو هیات مدیره انجمن صنفی کشاورزان ادامه داد: اگر سیل و زلزله را جزو حوادثغیرمترقبه و بلایای طبیعی بدانیم، بدون شک خشکسالی غیر پیش بینی شده نیز جزو حوادثغیرمترقبه است.
وی اعطای کمکهای مالی و پرداخت معادل بهای محصولات کشاورزی کشت شده در تابستان را به منظور تامین هزینه معاش کشاورزان از سوی دولت الزامی دانست و افزود: تعویق سررسید بدهی کشاورزان به بانکها حداقل به مدت دو سال بدون افزایش سود یا جریمه تاخیر از جمله راهکارهای پیشنهادی به دولت است.
مسعود اسدی خاطرنشان کرد: در صورت بخشش و یا تعویق بدهی های کشاورزان از سوی سازمان آب و برق خوزستان، در حالی که دولت قبل از شروع کشت، تصمیمات فوق را اتخاذ، تصویب و ابلاغ کند، بدون شک کشاورزان از کشت تابستانه خودداری خواهند کرد.
باتوجه به جايگاه انجمن صنفي كشاورزان و ارتباط اين انجمن با مجموعه كشاورزان استان در نظر است با همكاري سازمان آب و برق خوزستان، سلسله همايشهاي طرح ترويج فرهنگ مقابله با خشكسالي در سراسر استان برگزار گردد.
آخرین اخبار
- بازدید فرمانده سپاه حضرت ولی عصر (عج) خوزستان از رصدخانه آب و انرژی
- جهش در پیشرفت پروژه احداث سد و قفل کشتیرانی مارد
- اتصال طرح توسعه ایستگاه پمپاژ ام الدبس به خطوط موجود در حال بهره برداری تامین و انتقال طرح آبرسانی غدیر
- نماینده ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات در صنعت آب و برق خوزستان منصوب شد
- اجرای عملیات ساخت و نصب دریچه های کشویی شبکه آبیاری شمالشرق اهواز
- اورهال شبکه برق و آچارکشی خطوط ورودی تاسیسات برق مسجدسلیمان شرکت آب جنوب شرق
- ارتقا زیرساختهای برق ستاد مرکزی شرکت بهرهبرداری از شبکههای آبیاری و زهکشی کارون بزرگ
- عملیات دمونتاژ شفت ژنراتور ولاوربراکت واحد شماره ۲ نیروگاه مارون بهبهان با موفقیت انجام شد
- بازسازی و ساماندهی سردهانه شبکه آبیاری شهید رجایی امیدیه
- رفع نشتی روغن از سروموتورهای شیر پروانهای سد و نیروگاه دز
- انجام عملیات بازسازی و بهسازی کانال G4 در شبکه آبیاری گتوند
- آغاز تعمیرات سالیانه همزمان واحد های هفت و هشت نیروگاه دوم سد شهید عباسپور
پربازدیدترین
- مراسم تودیع و معارفه مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان برگزار شد
- 2 انتصاب در سازمان آب و برق خوزستان
- نشست مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان با معاونان، مشاوران، مدیریت های مستقل و مدیران عامل شرکت های طرف قرارداد با سازمان
- پلاژهای مارون با تمام ظرفیت در خدمت گردشگران قرار گرفت
- دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد صنعت آب و برق خوزستان دانشجو می پذیرد
- برگزاری آیین تکریم و معارفه مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان به روایت تصویر
- بازدید مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان از پروژه های آبادان و خرمشهر به روایت تصویر
- توضیحی در مورد خبر حکم انفصال از خدمت مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان