سیستم مانیتورینگ دیسپاچینگ سد و نیروگاه مارون موسوم به Master-RTU باهدف رویت مقادیر تولید و سیگنال های وضعیت نیروگاه و کلیدخانه، در نیروگاه مارون نصب و مورد بهره برداری قرار گرفت.
به گزارش شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان، معاون سد و نیروگاه مارون گفت: این سیستم که شامل قسمت های سخت افزار، نرم افزار و ارتباطات شبکه در بستر فیبر نوری توانیر است، کلیه مقادیر تولید نیروگاه و کلیدخانه شامل ولتاژ و جریان خطوط مختلف، انرژی ارسالی و دریافتی نیروگاه با شبکه، مصرف داخلی، وضعیت عملکردی تجهیزات مهم و تراز مخزن سد را از طریق بستر اینترنت امن به مراکز RTU واقع در سازمان آب و برق خوزستان، دیسپاچینگ جنوب غرب و دیسپاچینگ ملی ارسال می کند.
" هادی هوشیار " افزود: در این سیستم سرعت نمونه برداری سیگنال های دیجیتال ۵ میلی ثانیه و سرعت نمونه برداری سیگنال های آنالوگ ۲ ثانیه است که دقت بسیار بالایی جهت مانیتورینگ نیروگاه ها در سازمان آب و برق خوزستان تامین خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: از جمله امکانات نرم افزار مربوطه امکان مشاهده دید کلی از وضعیت نیروگاه و کلیدخانه به صورت دیاگرام های تک خطی است و می توان وضعیت رویت پذیری سیگنال های نیروگاه در دیسپاچینگ را مشاهده کرد.
هوشیار افزود: مدت زمان نصب و راه اندازی این سیستم 40 روز به طول انجامید و کلیه قطعات سخت افزاری نصب شده در کلیدخانه، اتاق کنترل نیروگاه مارون و همچنین نرم افزار مربوطه توسط شرکت مهندسی برق و الکترونیک مهارسیستم ساخته شده است که گام بلندی در راستای بومی سازی ساخت RTU های پیشرفته محسوب می شود.
آخرین اخبار
- اتصال طرح توسعه ایستگاه پمپاژ ام الدبس به خطوط موجود در حال بهره برداری تامین و انتقال طرح آبرسانی غدیر
- نماینده ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات در صنعت آب و برق خوزستان منصوب شد
- اجرای عملیات ساخت و نصب دریچه های کشویی شبکه آبیاری شمالشرق اهواز
- اورهال شبکه برق و آچارکشی خطوط ورودی تاسیسات برق مسجدسلیمان شرکت آب جنوب شرق
- ارتقا زیرساختهای برق ستاد مرکزی شرکت بهرهبرداری از شبکههای آبیاری و زهکشی کارون بزرگ
- عملیات دمونتاژ شفت ژنراتور ولاوربراکت واحد شماره ۲ نیروگاه مارون بهبهان با موفقیت انجام شد
- بازسازی و ساماندهی سردهانه شبکه آبیاری شهید رجایی امیدیه
- رفع نشتی روغن از سروموتورهای شیر پروانهای سد و نیروگاه دز
- انجام عملیات بازسازی و بهسازی کانال G4 در شبکه آبیاری گتوند
- آغاز تعمیرات سالیانه همزمان واحد های هفت و هشت نیروگاه دوم سد شهید عباسپور
- عملیات شستشوی سیم پیچ ژنراتور واحد شماره 4 نیروگاه سد دز
- بهسازی پل ها و جاده های دسترسی سد مخزنی جره
پربازدیدترین
- مراسم تودیع و معارفه مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان برگزار شد
- 2 انتصاب در سازمان آب و برق خوزستان
- نشست مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان با معاونان، مشاوران، مدیریت های مستقل و مدیران عامل شرکت های طرف قرارداد با سازمان
- پلاژهای مارون با تمام ظرفیت در خدمت گردشگران قرار گرفت
- دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد صنعت آب و برق خوزستان دانشجو می پذیرد
- برگزاری آیین تکریم و معارفه مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان به روایت تصویر
- بازدید مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان از پروژه های آبادان و خرمشهر به روایت تصویر
- توضیحی در مورد خبر حکم انفصال از خدمت مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان