ایستگاه پمپاژ و شبکه تحت فشار قلعه مدرسه، پنج ماه پس از زمان تحویل توسط کارشناسان واحد فنی مهندسی شرکت بهره برداری مارون آماده بهره برداری آزمایشی شد.
به گزارش شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان، معاون فنی و مهندسی شرکت بهره برداری از سد، نیروگاه و شبکه های آبیاری مارون با اشاره به اهمیت ویژه ایستگاه پمپاژ قلعه مدرسه در منطقه گفت: اراضی اطراف شهرستان بهبهان با دارا بودن قابلیت های فراوان به عنوان یکی از مناطق مستعد کشاورزی استان خوزستان مطرح بوده و می تواند به عنوان بستر مناسبی جهت اجرای طرح های بزرگ و مدرن کشاورزی به کار گرفته شود.
"محمد قره باغی" افزود: پیرو تاکید مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان مبنی بر تکمیل ایستگاه پمپاژ و خطوط اصلی و فرعی شبکه، علاج بخشی طرح به شرکت بهره برداری مارون واگذار شد. به همین جهت این شرکت با همکاری معاونت حفاظت و بهره برداری از منابع آب سازمان آب و برق خوزستان در راستای بهره برداری آزمایشی از ایستگاه پمپاژ و شبکه تحت فشار قلعه مدرسه تاکنون اقدامات و پروژه های فراوانی را به طور جدی پیگیری و به مرحله نهایی رسانده است.
وی خاطرنشان کرد: طراحی، اجرا و تامین روشنایی ایستگاه، محوطه سازی و آسفالت، سرویس، اورهال و تکمیل تجهیزات الکترومکانیکی پمپ ها، احداث چهار دهانه پارکینگ، ترمیم و اجرای سقف سوله با استفاده از پوشش ساندویچ پانل، احداث پله های دسترسی به آبگیر ایستگاه و دریچه های ورودی و لایروبی حوضچه مکش، سندبلاست و رنگ آمیزی لوله ها و اتصالات اجرای پله دسترسی به سالن پمپاژ، بهینه سازی و بازسازی جرثقیل سقفی سالن پمپاژ، ترمیم خط لوله اصلی GRP، تکمیل خطوط فرعی پلی اتیلن، احداث حوضچه های شیرآلات، نصب اتصالات حوضچه های شبکه فرعی و اجرای حوضچه شیرهای هوا، از جمله اقدامات صورت گرفته در این مدت پنج ماه به شمار می آید.
معاون فنی و مهندسی شرکت بهره برداری از سد، نیروگاه و شبکه های آبیاری مارون تصریح کرد: باتوجه به آماده بودن ایستگاه پمپاژ و تکمیل بخشی از شبکه تحت فشار جهت بهره برداری آزمایشی، از مهمترین اهداف این طرح می توان به امکان تبدیل اراضی دیم و کم بازده به اراضی آبی و افزایش نرخ بهره وری، ایجاد اشتغال و محرومیت زدایی در منطقه، اشاره کرد.
ایستگاه پمپاژ و شبکه تحت فشار قلعه مدرسه در شرق شهرستان بهبهان و در 20 کیلومتری جاده بهبهان- شیراز واقع شده و اراضی تحت پوشش این ایستگاه پمپاژ به صورت خالص 652 هکتار، در قالب 33 قطعه زراعی 22 هکتاری، با استفاده از روش های نوین آبیاری تامین آب خواهد شد.