معاون طرح و توسعه شبکه‌های آبیاری و زهکشی سازمان آب و برق خوزستان  از مهار  سیل با دبی ۱۸۲۰ مترمکعب بر ثانیه در هندیجان توسط کانال سیلاب‌بر این شهرستان خبر داد.

به گزارش شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان، "آرش محجوبی" گفت: این سیلاب بر، که به منظور حفاظت از شهر هندیجان و شبکه آبیاری و زهکشی این شهر احداث شده، توانست سیلابی با دبی حدود ۱۸۰۰ متر مکعب بر ثانیه را مهار و با عبور دادن ۱۳۰۰ متر مکعب بر ثانیه از خود، از بروز خسارت به شهر هندیجان و شبکه های آبیاری و زهکشی این شهر جلوگیری کند.

محجوبی، با بیان اینکه این سیلاب بر، در آذر ماه سال گذشته نیز در مهار سیلاب به‌خوبی عمل کرد، افزود: ساخت پروژه کانال سیلاب بر هندیجان در سال ۱۳۸۹ در کیلومتر ۳۵ جاده ماهشهر هندیجان، شروع و در سال ۱۳۹۵ به بهره‌برداری رسید.

معاون طرح و توسعه شبکه‌های آبیاری و زهکشی سازمان آب و برق خوزستان، عرض کف این سیلاب بر، را ۵۰۰ متر و طول آن را ۵ کیلومتر خواند و گفت: این کانال سیلاب بر، سیلاب‌ها را به سمت خور هندیجان هدایت می‌کند.

منبع: روابط عمومی سازمان آب و برق خوزستان