مدیر عامل شرکت عمران نیرو خوزستان صبا از آغاز عملیات اجرایی زیر سازی جاده های دسترسی فاز 2 پلاژ تفریحی سد مارون بهبهان از ابتدای مهر ماه سال جاری خبر داد.
"رحمان خندانی" در گفتگو با شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان، هدف از اجرای این عملیات را ارتقا و افزایش پتانسیل اماکن تفریحی و تفرج گاه های استان خوزستان بیان کرد.
وی با اشاره به قراردادی که با مدیریت مهندسی عمومی و گردشگری سازمان آب و برق خوزستان انعقاد گردیده، از آغاز عملیات اجرای زیرسازی جاده های دسترسی فاز 2 پلاژهای تفریحی سد و نیروگاه مارون بهبهان خبر داد.
خندانی تصریح کرد: پس از بازدیدها و بررسی های لازم و نقشه برداری از محل تعیین شده این پروژه، در ابتدا با اجرای عملیات مسیر شکافی توسط دستگاه های بلدوزر و خاکبرداری از محل، اجرای لایه های زیرسازی تا سطح زیر اساس انجام می شود.
مدیر عامل شرکت عمران نیرو خوزستان صبا با بیان اینکه این پروژه دارای دو محدوده عملیاتی و اجرایی است که محدوده اول این پروژه توسط این شرکت در حال اجرا می باشد افزود: عملیات فوق توسط 4 دستگاه بلدوزر، لودر، بیل مکانیکی وکمپرسی صورت می گیرد.









