در نشست مشترک روسای شورای هماهنگی استانهای وزارت نیرو، از عملکرد سال ۹۰ شرکت تولید و بهره برداری سد و نیروگاه دز قدردانی شد و رتبه نخست نیروگاه های برقابی بزرگ به این شرکت اختصاص یافت.
به گزارش شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان، در بخشی از لوح تقدیر مهندس " مجید نامجو " وزیر نیرو به شرکت تولید و بهره برداری سد و نیروگاه دز آمده است: به این وسیله از زحمات ارزنده مدیران و کارکنان آن شرکت در دستیابی به اهداف سالیانه که منجر به کسب رتبه برتر در ارزیابی عملکرد سال ۱۳۹۰ نیروگاه های برقآبی بزرگ گردید، قدردانی می نمایم.
برهمین اساس، رئیس هیئت مدیره و مدیر عامل شرکت تولید و بهره برداری سد و نیروگاه دز، طی مراسمی از تلاش کارکنان این مجموعه قدردانی کرد.
مهندس " حسین صحرائی " دلیل این موفقیت را رعایت شاخصهای اعمال صحیح مدیریت برنامه و زمان، صرفه جویی منطقی در هزینه ها و افزایش راندمان تولید نیروگاه و حرکت های ناشی از این تفکر عنوان کرد.
مدیرعامل سد و نیروگاه دز، مهمترین عامل اجرای اهداف عالی ذکر شده را اعتماد و همکاری فزاینده کارکنان این مجموعه اعم از همکاران شرکتهای تعمیرات و تولید و دیگر پیمانکاران دانست و از تلاش آنان تقدیر و تشکر کرد.
وی همچنین، با اشاره به بارندگی های اخیر گفت: خدا را شاکریم و امیدواریم نزولات آسمانی تداوم یابد تا بتوانیم در فصول گرم نیز به تولید و تامین آب برای کشاورزی پایین دست ادامه دهیم.
سد و نیروگاه دز در ۲۳ کیلومتری شمال شرقی شهرستان اندیمشک واقع شده و هم اکنون پنجاه و دومین سالگرد ساخت و بهره برداری خود را سپری می نماید.
شرکت تولید و بهره برداری سد و نیروگاه دز، در ارزیابی عملکرد سال ۹۰ وزارت نیرو، رتبه نخست نیروگاه های برقابی بزرگ کشور را کسب کرد.
آخرین اخبار
- احیا و تعمیر دو دستگاه قطب ژنراتور طرح توسعه نیروگاه مسجدسلیمان
- نشست هم اندیشی مدیران حوزه آب و جهاد کشاورزی شهرستان دزفول با کشاورزان
- «آسیبشناسی هوش مصنوعی در صنایع» در صد و چهل و نهمین نشست «کافه دانش» سازمان آب و برق خوزستان بررسی شد
- بازدید رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی سازمان هواشناسی کشور از رصدخانه آب و انرژی
- ماهیت احتمالاتی پیشبینیهای آب و هواشناسی، لزوم بکارگیری رویکرد تصمیمگیری انعطافپذیر در برنامه ریزی ها
- مدیریت تابآور اقلیمی نیازمند پایش مستمر، تبادل ملی اطلاعات، مشارکت نهادهای اجرائی و تصمیمگیری انعطافپذیر و ملی است
- چشمانداز بارشی پاییز امیدوارکننده است، پیشبینی زمستان همچنان قطعی نیست
- برگزاری نشست تخصصی مخاطرات آبی در سناریو «النینو حدی» ۱۴۰۵
- درخشش سه نیروگاه برقآبی خوزستان در ارزیابی ملی کنترل فرکانس شبکه برق کشور
- آیین تجلیل از بازنشستگان سازمان آب و برق خوزستان برگزار شد
- طراحی و نصب سیستم حفاظت Bay راکتور پست کرخه با موفقیت انجام شد
- بهرهبرداری از پروژههای توسعه منابع آب شرب ایذه با اعتبار یکهزار و ۶۰ میلیارد ریال
پربازدیدترین
- مراسم تودیع و معارفه مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان برگزار شد
- 2 انتصاب در سازمان آب و برق خوزستان
- نشست مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان با معاونان، مشاوران، مدیریت های مستقل و مدیران عامل شرکت های طرف قرارداد با سازمان
- پلاژهای مارون با تمام ظرفیت در خدمت گردشگران قرار گرفت
- دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد صنعت آب و برق خوزستان دانشجو می پذیرد
- برگزاری آیین تکریم و معارفه مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان به روایت تصویر
- بازدید مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان از پروژه های آبادان و خرمشهر به روایت تصویر
- توضیحی در مورد خبر حکم انفصال از خدمت مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان