به گزارش شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان، عباس صدریان‌فر، مدیرعامل این سازمان، از روند اجرای پروژه عملیات تکمیلی خط لوله میداوود تا نهر تیلم بازدید کرد.

این پروژه با هدف تأمین آب هفت نهر از انهار سنتی اراضی کشاورزی میداوود در حال اجراست که تاکنون تأمین آب چهار نهر به پایان رسیده و این بخش از طرح با پوشش حدود ۱۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی منطقه، به مرحله تحویل موقت رسیده است.

در ادامه اجرای این طرح، تأمین آب سه نهر باقی‌مانده که در حال حاضر به‌صورت مستقیم از رودخانه آبگیری می‌کنند، از طریق اجرای خط لوله‌ای به طول یک‌هزار و ۸۰۰ متر دنبال می‌شود. تاکنون ۴۰۰ متر از این خط لوله اجرا شده و عملیات اجرایی در بخش‌های باقی‌مانده با پیشرفت فیزیکی کل پروژه معادل ۳۰ درصد در دست پیگیری است.

بر اساس برآوردهای انجام‌شده، تکمیل این پروژه به اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان نیاز دارد که از محل درآمدهای عمومی و منابع داخلی سازمان آب و برق خوزستان تأمین می‌شود و سازمان، تأمین این منابع مالی را برای تداوم و تکمیل طرح دنبال می‌کند.

طبق برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته، در صورت تأمین به‌موقع اعتبار و مساعد بودن شرایط جوی و اجرایی، پیش‌بینی می‌شود عملیات تأمین آب سه نهر باقی‌مانده تا پیش از پایان سال جاری به اتمام برسد.

 

منبع: روابط عمومی سازمان آب و برق خوزستان