به گزارش شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان، حمید سلمانپور در خصوص اهمیت دوره کارگاه آموزشی «پرامپتنویسی» که با هدف ارتقای مهارتهای فنی و افزایش بهرهوری در حوزه هوش مصنوعی و تعاملات دیجیتال با حضور اساتید دانشگاه شهید بهشتی و فارغالتحصیلان دانشگاه شریف از 4 تا 7 اسفند 1403 در سازمان برگزار شد، اظهار کرد: در این کارگاه، شرکتکنندگان با روشهای بهینهسازی تعامل با مدلهای زبانی هوش مصنوعی آشنا شدند و از طریق تمرینهای عملی، مهارتهای خود را در هدایت هوش مصنوعی برای اهداف شخصی سازی شده، انجام تحلیلهای دقیقتر و ارائه پیشنهادهای هوشمند ارتقا دادند.
وی افزود: آشنایی با تکنیکهای پرامپتنویسی به ما کمک میکند تا در فرآیندهای کاری، تصمیمگیریهای دقیقتری داشته باشیم و از قابلیتهای هوش مصنوعی به بهترین شکل بهره ببریم. این دوره فرصت خوبی برای یادگیری مهارتهای جدید در حوزه تعامل با مدلهای زبانی بود.
وی در تشریح این کارگاه آموزشی خاطر نشان کرد: پرامپتنویسی، مهارت تعامل مؤثر با هوش مصنوعی است. در این دوره، شرکتکنندگان با نحوه ارسال درخواستهای خود به شکل دقیق و کارآمد برای دریافت پاسخ های مناسب و کاربردی از ابزارهای هوش مصنوعی آشنا شدند. پرامپتنویسی یعنی شیوه درست پرسیدن سؤال یا دادن دستور به هوش مصنوعی، بهگونهای که پاسخهای دقیقتر، مفیدتر و کاربردیتر دریافت شود. یک پرامپت خوب میتواند خروجی هوش مصنوعی را بهینه کند، در حالی که یک پرامپت ضعیف ممکن است نتایج مبهم یا نادرستی به همراه داشته باشد.
سلمان پور در پایان گفت: با توجه به تشکیل کارگروه تخصصی هوش مصنوعی در دفتر فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی و برنامهریزی انجام شده، در آینده نزدیک دوره ها و کارگاه های آموزشی هدفمند برای همکاران مختلف برگزار خواهد شد.



