به گزارش شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان، رضا پویان با اعلام این خبر گفت: این عملیات در چارچوب برنامه‌های نگهداری و تعمیرات پیشگیرانه و با هدف افزایش قابلیت اطمینان عملکرد سازه‌های هیدرولیک سد دز، با هماهنگی معاونت فنی و مهندسی شرکت تولید و بهره‌برداری سد و نیروگاه دز با موفقیت اجرا و به اتمام رسید.

وی افزود: در جریان این عملیات، سندبلاست و رنگ‌آمیزی اجزای فلزی سرریز، تعویض رابرهای آب‌بند و روانکاری زنجیرها و سیستم هیدرولیک دروازه‌ها مطابق با الزامات فنی و ایمنی انجام شد.

مدیر پروژه بهینه‌سازی سد دز با اشاره به اهمیت این اقدام تأکید کرد: با اتمام این عملیات، عملکرد آب‌بندها بهبود یافته و آمادگی تجهیزات تخلیه‌کننده سد برای بهره‌برداری ایمن، به‌ویژه در فصل بارندگی، افزایش یافته است.

پویان در پایان خاطرنشان کرد: اجرای منظم تعمیرات دوره‌ای سرریزها، نقش مؤثری در حفظ پایداری سازه‌های حیاتی و تداوم بهره‌برداری ایمن از نیروگاه سد دز دارد.

 

منبع: روابط عمومی شرکت تولید و بهره‌برداری سد و نیروگاه دز