مدیر عامل شرکت آب جنوبشرق خوزستان، از سوی انجمن مدیریت اجرایی ایران نشان عالی مدیریت خلاق دریافت کرد.
به گزارش شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان، مهندس " عزیز اله داریوشی " مدیرعامل شرکت آب جنوبشرق خوزستان، به دلیل خلاقیت، پژوهش، نوآوری و نیز حفظ و نگهداری تاسیسات شرکت، موفق به کسب نشان عالی مدیریت خلاق از انجمن مدیریت اجرایی ایران شد.
مدیرعامل شرکت آب جنوبشرق خوزستان با اشاره به اقدامات انجام شده درخصوص کاهش وابستگی به شرکتهای خارجی گفت: در شرایط کنونی تحریم و با توجه به قدمت تاسیسات این شرکت، به منظور تامین قطعات مورد نیاز، از روش مهندسی معکوس استفاده شده است.
شرکت آب جنوبشرق خوزستان هم اکنون با تولید حدود 800 هزار متر مکعب آب در شبانه روز، تامین کننده آب شرب 9 شهرستان به همراه روستاهای تابعه و صنایع عظیم پتروشیمی در منطقه به شمار می آید.