مدیرعامل شرکت بهره برداری از شبکه های آبیاری شمال خوزستان از برگزاری اولین همایش پیشکسوتان و بازنشستگان شبکه های آبیاری شمال خوزستان در اردیبهشت ماه سال جاری خبر داد.
به گزارش شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان، " محمد اسلامی " در جمع اعضای شورای فرهنگی این شرکت، همایش مذکور را فرصتی برای انتقال تجربه کارکنان قدیمی شبکه های آبیاری شمال خوزستان عنوان کرد و گفت: تسهیل ارتباط با بازنشستگان و تجلیل از زحمات آنان از اهداف جانبی این گردهمایی خواهد بود.
وی، شبکه آبیاری دز را یکی از مدرن ترین و قدیمی ترین شبکه های آبیاری کشور دانست و افزود: ظرفیت این شبکه بزرگ، معرفی چهره های علمی به صنعت آب کشور بوده است که امروز در بخش های مختلف دانشگاهی و صنعت کشور منشا اثر فراوان هستند.
اسلامی، با اشاره به گذشت بیش از ۵۲ سال از ساخت شبکه آبیاری دز تاکید کرد: این شبکه همچنان پویا و فعال در عرصه اقتصاد کشاورزی کشور به کار خود ادامه می دهد، اما لازم است الگوی موفق بهره برداری از آن بیش از گذشته مطرح شود.
شرکت بهره برداری از شبکه های آبیاری از شبکه های آبیاری شمال خوزستان، مدیریت شبکه های آبیاری دز و کرخه شمالی را بر عهده دارد.