یک کارشناس تغذیه به کارکنان محیط های شغلی توصیه کرد برای افزایش کارایی، بهبود خلق و خو و سطح تحمل خود از مصرف میان وعده سالم در ساعات اداری غفلت نورزند.

به گزارش شبکه خبری سازمان آ ب و برق خوزستان، "حسن دادستان" در همایش "بسیج اطلاع رسانی تغذیه سالم" گفت: آجیل ها، سبزیجاتی مثل هویج، کرفس و دانه های سویا و یا حتی یک قوطی کوچک ماست می تواند میان وعده خوبی برای کارکنان باشد ولی شیر و خرما یک انتخاب اصلح غذایی در میان وعده به شمار می رود.

وی آموزش های کاهش استرس های محیطی و شغلی را برای کارکنان ضروری عنوان کرد و افزود: تعادل در مصرف غذایی، تنوع مصرف تمام گروه های غذایی و اصلاح رفتارهای تغذیه ای از مهمترین نکات الگوی غدایی سالم محسوب می شود.

این کارشناس مسئول مرکز بهداشت شهرستان دزفول، رژیم غذایی بد و عدم تحرک بدنی را مهمترین عوامل ابتلا به بیماری های قلبی عروقی دانست و تصریح کرد: رژیم های سرشار از چربی های اشباع مثل روغن های جامد، رژیم های غذایی پرنمک و عادت به مصرف غذاهای سرخ کردنی بدترین نوع الگوی های غذایی هستند.

همایش آموزشی سلامت به مناسبت هفته بسیج در شرکت بهره برداری از شبکه های آبیاری شمال خوزستان با همکاری مرکز بهداشت شهرستان دزفول برگزار شد.

منبع: روابط عمومی شرکت بهره‌برداری از شبکه‌های آبیاری ناحیه شمال