نظام پیشنهادها به عنوان بستری مناسب می تواند سکوت سازمانی را بشکند و آوای سازمانی را به گوش مدیران تصمیم گیرنده برساند.
به گزارش شبکه خبری سازمان آب وبرق خوزستان، مجری نظام پذیرش و بررسی پیشنهادهای شرکت برق منطقهای مازندران و گلستان در همایش نظام پیشنهادهای شرکت بهره برداری از شبکه های آبیاری شمال خوزستان با اعلام این مطلب افزود: نظام پیشنهادها بهترین راهکار عملی است تا یک مجموعه سازمانی را از وضعیت موجود به تعالی و سرآمدی ارتقا دهد.
"سید محمدکاظم نژاد" خاطرنشان کرد: توجه واقعی به سرمایه انسانی و ارائه فرصت کافی به رشد، بالندگی و مشارکت همه جانبه کارکنان از مهم ترین ویژگی های این نظام فراگیر است.
وی با اشاره به مسئولیت خطیر شرکت بهره برداری شمال خوزستان به عنوان متولی تامین آب بیش از 180 هزار هکتار از اراضی کشاورزی منطقه شمال خوزستان تاکید کرد: اگر کارکنان و کشاورزان دست به دست هم دهند می توانند با استقرار این نظام، بهره وری را افزایش داده و با ایجاد یک شاهراه مشارکتی، شرکت را به عنوان الگویی موفق در کشور و حتی آسیا مطرح نمایند.
کاظم نژاد به موفقیت های شرکت برق منطقهای مازندران و گلستان در گسترش نظام پیشنهادها در کشور اشاره کرد و گفت: دریافت سه جایزه جهانی و کسب هفت رتبه برتر کشوری بخشی از موفقیت های ما در این عرصه به حساب می آید و در استقرار این نظام در بیش از 300 مجموعه سازمانی نقش داشته ایم.
مدیرعامل شرکت بهره برداری از شبکه های آبیاری شمال خوزستان نیز در این همایش گفت: یک سازمان زمانی می تواند چالاکی، چابکی، ایده پردازی و خلاقیت داشته باشد که از خرد جمعی استفاده کند.
"محمد اسلامی" افزود: تقویت نظام پیشنهادها در شرکت از اولویت های کاری سال جاری است.
همایش نظام پیشنهادها با حضورمدیران، کارکنان و کارشناسان کمیته های مرکزی و کارشناسی با هدف تبیین اهداف نظام پیشنهادهای شرکت بهره برداری شمال خوزستان و راهکارهای اجرایی آن و استفاده از تجربیات شرکت های موفق در این عرصه به مدت دو روز در تالار اجتماعات کوی سوم شعبان دزفول برگزار شد.