مدیرعامل شرکت بهره برداری از سد، نیروگاه و شبکه های آبیاری مارون، با حضور در دفتر بخشداران جایزان و سلطان آباد، وضعیت آب مخزن سد مارون را تشریح و بر لزوم برنامه ریزی و مدیریت بهینه آب در بخش کشاورزی تاکید کرد.
به گزارش شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان، "رحمان خندانی" درخصوص وضعیت بحرانی و اضطراری مخازن آب سدها در سطح استان خاطر نشان کرد: اهمیت آب و بحث صرفهجویی در منابع آب، به عنوان یکی از مباحث جدی و چالشی در سطح کشور، نیازمند برنامهریزی جدی است.
وی با اشاره به تداوم کمبود بارش و پیامدهای ناشی از تاثیرات آن روی منابع آب کشاورزی، بر اهمیت مدیریت مصرف آب و اصلاح الگوهای مصرف در بخش کشاورزی تاکید کرد و افزود: باتوجه به پیش بینی هواشناسی کشور مبنی بر تداوم خشکسالی و همچنین شرایط آب و هوایی کشور و خشکسالی های چندین ساله و مستمر و تغییرات اقلیمی، ترویج و آگاه سازی مردم در زمینه مدیریت مصرف و اصلاح روش های آبیاری باید همچنان در دستور کار قرار گیرد.
مدیرعامل شرکت بهره برداری از سد، نیروگاه و شبکه های آبیاری مارون، اصلاح الگوی مصرف و به کارگیری سیستم های نوین آبیاری، ترویج آبیاری شبانه و بازدید کلیه کشاورزان بالادست و پایین دست از سد مخزنی مارون، جلوگیری از کشت های خارج از محدوده شبکه ها، رعایت نوبت بندی آب در کانال های آبیاری و استفاده از بنر و بروشور تبلیغاتی در مراکز جهاد کشاورزی، فرمانداری و بخشداری را مناسب ترین و منطقی ترین راه حل برای گذشت از بحران های موجود دانست و تصریح کرد: با مدیریت منابع آب و افزایش بهره وری می توان به میزان قابل توجهی کمبود آب را مهار کرد.
حوضه آبریز مارون از حوضه های مهم در استان خوزستان بوده به طوری که نقشی حیاتی در بخش کشاورزی و تولید انرژی دارد. این حوضه تامین آب مورد نیاز 55 هزار هکتار از اراضی دشت های بهبهان، جایزان، رامشیر و شادگان را برعهده دارد ولی درحال حاضر عملا 80 هزار هکتار کشت می شود.