مديرعامل شرکت تولید و بهره برداری سد شهید عباسپور از بهينه سازي سامانه مصرف داخلی نیروگاه اول سد شهید عباسپور پس از سي سال كاركرد، خبر داد.
به گزارش شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان، " محمود توکلی زانیانی " فرسودگی بریکرهای مصرف داخلی را مهمترین علت بهینه سازی عنوان کرد و افزود: با خرید تعداد ۱۵ دستگاه بریکر جدید، عملیات نصب آنها آغاز و پس از ۱۰ روز تلاش مستمر با موفقیت صورت پذیرفت.
وی ادامه داد: پس از کسب اطلاع از عدم عملکرد صحیح بریکرهای مصرف داخلی و ایجاد اختلالاتی در این بخش، با تلاش مستمر و پیگیر همکاران در دوشیفت کاری، عملیات تعویض بریکرهای اصلی و فرعی مصرف داخلی نیروگاه اول به پایان رسید.
بهینه سازی سامانه مذکور به دست توانای متخصصان شرکت تولید و بهره برداری سد شهید عباسپور و با سرعت زمانی نسبتاً بالا نسبت به موارد مشابه انجام شده است.