به گزارش شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان، "حسن هاشمی صفایی" با اعلام خبر فوق گفت ، مقاله همکارانمان "رضا عبدالشاه نژاد"، "فرشته پور آصف"، "علی شاکری" و "رحمان مختاری فر"  باعنوان "نقش پایش رودخانه ها در ارتقای تاب آوری شبکه های آبیاری، مطالعه موردی: رودخانه بهمنشیر و شبکه آبیاری آبادان"، جهت ارائه در پنجمین کنفرانس جامع مدیریت بحران و HSE ، پذیرفته شد .

وی با اشاره به حمایت های مادی و معنوی "مسعود صادقی"، مدیرعامل این شرکت و تاکید ایشان بر مشارکت حداکثری کارکنان شرکت در کنفرانس های داخلی و بین المللی اظهار داشت: دیدگاه حمایتی مدیران ارشد سازمان از پژوهشگران آن مجموعه می تواند زمینه ساز اعتلای فرهنگ آموزش و پژوهش در هر سازمان باشد.

ایشان افزود ، این تحقیق بر این فرضیه استوار است که وجود مکانیزم پایش کمی و کیفی و ارزیابی زیر سامانه در مدیریت رودخانه ها ، قابلیت اعتماد (پابرجایی ) منبع آب شبکه ها را تضمین خواهد نمود و در نتیجه تاب آوری شبکه های آبیاری در برابر بحران کم آبی ارتقا خواهد یافت.

  مقاله نقش پایش رودخانه ها در ارتقای تاب آوری شبکه های آبیاری، این پرسش را تبیین می نماید که مدیریت بحران آب در هر شبکه آبیاری رابطه مستقیم با رعایت اصول تاب آوری در حوضه منابع آبی قابل دسترس در بالادست خود دارد.

 کنفرانس فوق 29 و 30 دیماه سال جاری در دانشگاه تهران با حضور 400 نفر از علاقمندان به این مقوله با اجرای برنامه‌های علمی متنوعی برگزار شد.

سخنرانی‌های راهبردی و علمی، مقالات کاربردی و علمی، کارگاه‌های آموزشی و پنل‌های پرسش‌ و پاسخ از بخش‌های مختلف این رویداد دو روزه بود.

از میان 116 مقاله رسیده به دبیرخانه کنفرانس، 14 مقاله برای ارائه بصورت شفاهی و 54 مقاله برای ارائه بصورت پوستری مورد پذیرش قرار گرفت که در طول کنفرانس ارائه گردید. 8 کارگاه آموزشی-کاربردی 4 ساعته توسط اساتید مجرب برنامه‌ریزی و برگزار شد که مورد استقبال مخاطبان نیز قرار گرفت. 2 نشست تخصصی یکی با موضوع زلزله تهران و دیگری با موضوع اطفای حریق در صنعت پتروشیمی نیز از بخش‌های مورد توجه این کنفرانس بود.

حضور مدیران و متخصصان حوزه مدیریت بحران و HSE دستگاه‌های مختلف اجرایی، علمی و بخش خصوصی از نکات مهم این رویداد علمی قلمداد می‌شود.

 

منبع: روابط عمومی شرکت بهره‌برداری از شبکه‌های آبیاری کرخه و شاوور
عکاس: بابک لرکی
خبرنگار: لیلا پورسعید