"رضا اردکانیان" وزیر نیرو در اولین برنامه سفر خود به استان خوزستان، کلنگ آغاز به‌کار سد تراز لالی مسجدسلیمان را به زمین زد.

به‌گزارش شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان، مدیرعامل این سازمان صبح امروز (سه‌شنبه) در حاشیه  مراسم گفت: اعتبار اولیه سد تراز لالی 650 میلیارد ریال برآورد شده است.

"فرهاد ایزدجو" با بیان اینکه حجم مخزن این سد 38 میلیون مترمکعب در رقوم نرمال پیش‌بینی شده است، افزود: در رقوم نرمال وسعت دریاچه 238 هکتار و طول دریاچه 5.5 کیلومتر است و زمان بهره‌برداری از بخش اول طرح 36 ماه پس از انعقاد قرارداد خواهد بود.

وی، مجموع اعتبار این طرح را 133 میلیارد تومان برآورد کرد و گفت: هم‌اکنون قرارداد در حال انعقاد 50 درصد مبلغ یعنی 65 میلیارد تومان است.

ایزدجو ادامه داد: ارتفاع سد از پی 57.2 متر، عرض تاج سد 6 متر و نوع آن بتونی غلطکی RCC پیش‌بینی شده و کاربری آن تامین آب شرب و کشاورزی است.

مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان اظهار کرد: سطح خالص زیرکشت کشاورزی این سد 2100 هکتار بوده و تامین 8 میلیون متر مکعب آب شرب از رودخانه هرکش را بر عهده خواهد داشت.

منبع: روابط عمومی سازمان آب و برق خوزستان