عضو هیئت علمی دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: 172مقاله علمی و پژوهشی در همایش ملی سیلاب 98-97 اگر تکرار شود، داوری شد.

به گزارش شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان، "سید محمود کاشفی پور دزفولی" در نشست خبری "همایش ملی سیلاب 98-97 اگر تکرار شود"، اظهار داشت: پس از سیلاب 98 بنا به دستور وزیر نیرو کمیته اجرایی این همایش، کار خود را از خردادماه آغاز کرد.

وی افزود: کمیته اجرایی همایش از آغاز تاسیس پذیرای 172 مقاله علمی و پژوهشی بود، که با توجه به توانمندی‌‎ها و سطح بالای مقالات، 72 مقاله به صورت شفاهی و 73 مقاله به صورت پوستری داوری و منتخب شدند که در زمان برگزاری همایش، عرضه خواهند شد.

عضو هیئت علمی دانشگاه شهید چمران اهواز بیان کرد: باتوجه به پتانسیل و ظرفیت‌های استان خوزستان در حوزه منابع آب، سه بازدید از سدهای دز، کرخه و تالاب بین المللی هورالعظیم خواهیم داشت تا بتوانیم در این بخش نیز با بازدید بخشی ویژه برای کارشناسان و شرکت‌کنندگان فراهم کنیم.

وی تصریح کرد: پس از سیلاب 98 به دستور رئیس جمهوری کارگروه ویژه علمی بررسی سیلاب در دانشگاه تهران تشکیل شد که در این همایش قصد داریم نشست هم اندیشی، گفتگو و پرسش و پاسخ با روسای کارگروه‌ها برگزار و جنبه های علمی سیلاب را بررسی کنیم.

این استاد گروه‌ سازه‌های آبی از پیش بینی، برای برگزاری 6 کارگاه آموزشی در قالب کارگاه کاربردهای مدیریت هیدرولوژیکی، کارگاه حق آبه تلاب‌های خوزستان، کارگاه روش برنامه عملیات مدیریت سیلاب و کارگاه پیش بینی و برآورد وقوع سیلاب خبر داد و گفت: باتوجه به استقبال انجام شده، کارگاهی نیز به زبان انگلیسی برگزار خواهیم کرد.

کاشفی پور، عنوان کرد: 4 مقاله سخنرانی کلیدی در این همایش برگزار می شود که دکتر سروشیان رئیس سابق بخش هیدرولوژیکی ناسا و عضو هیئت علمی دانشگاه ارواین ایالات کالیفرنیا آمریکا و سه سخنران دیگر محمد فاضلی در بخش تبعات اجتماعی سیلاب، درس آموزی از سیلاب نیز باحضور دکتر حسن زاده از دانشگاه تبریز و دکتر میرزازاده در بخش سیاست های دولت‌ها در حوزه سیلاب را خواهیم داشت.

سید محمود کاشفی پوردزفولی با بیان این که 9 همکار در بخش مقالات سفارشی در حوزه هایی که کمیته اجرایی همایش تشخیص داد با ما همکاری کردند ابراز امیدواری کرد تا در مجموع، سمینار موفقی را ارائه دهیم.

منبع: روابط عمومی سازمان آب و برق خوزستان
خبرنگار: حمید رضا علی پور