مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان، در آیین افتتاح طرح آبرسانی به شهرستان شادگان، اظهار داشت: ۱۰ پروژه که ۵ پروژه آن در بخش آب و ۵ پروژه دیگر آن در حوزه برق بوده، امروز به بهرهبرداری میرسد.
به گزارش شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان، "فرهاد ایزدجو" با بیان این که پروژههای بخش آب با اعتباری افزون بر۴۵۷ میلیارد تومان است که با افتتاح آنها می توان برای حدود ۵۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی حوزه های مارون و جراحی، تامین آب شود و آب شرب پایدار و بهداشتی به میزان ۲۰۳ هزار مترمکعب در شبانه روز برای جمعیتی معادل ۳۸۲ هزار نفر تامین کرد افزود: خط انتقال آب غدیر از تصفیه خانه دارخوین تا تاسیسات آبرسانی شهر شادگان با ۱.۶ مترمکعب بر ثانیه یعنی معادل ۱۳۵ هزار متر مکعب در شبانه روز تامین و برای جمعیتی حدود ۱۰۶ هزار نفر جمعیت شهری و ۱۱۵ هزار نفر جمعیت روستایی از امروز به بهربرداری میرسد.
ایزدجو با اشاره به مشکلاتی که در بحث کیفیت آب در شهرستان شادگان پیش آمده بود، تصریح کرد: به دلیل اینکه آب کافی برای مقابله با پس زدگی آب شور خلیج فارس وجود نداشت، از نظر کیفی و کمی شهر شادگان را با مشکل مواجه کرده بود که پیشاز این یک خط لوله ۱۰۰۰ میلی متری فولادی آب را تامین میکرد اما بدلیل فرسودگی مرتب مشکلاتی را در پی داشت که خط لوله ۱۳۰۰ میلی متری فولادی برای تامین آب طرح غدیر جایگزین شد.
وی افزود: دومین پروژه سد تنظیمی آریوبرزن در شمال شهر بهبهان است که حدود ۷۶۳ میلیون متر مکعب آب طرح های شبکه آبیاری پایین دست سد مارون را تنظیم می کند، این سد حدود ۶۹ متر از پی ارتفاع دارد و طول و تاج ۲۵۷ متر و حجم آب ۶.۲ میلیون متر مکعب است که عملیات اجرایی آن از سال ۱۳۸۳ آغاز و سال ۱۳۹۷ آبگیری آزمایشی این طرح انجام شد و امروز بطور کامل افتتاح و به شرکت بهرهبرداری تحویل نهایی می شود.
فرهاد ایزدجو از پروژه آبرسانی به شهر رفیع با انشعابی از طرح غدیر بعنوان سومین پروژه امروزنام برد که آب مورد نیاز شهر رفیع و روستاهای آن را به میزان ۱۳ هزار و ۵۰۰ مترمکعب در شبانه روز تامین میکند و با حدود ۲۴ کیلومتر خط انتقال و با قطر ۴۰۰ میلیمتر از جنس لولههای جیارپی که از تصفیه خانه شهرستان هویزه شروع و به مخزن ۲ هزار و ۵۰۰ متر مکعبی شهر رفیع انتقال پیدا می کند.
وی تصریح کرد: پروژه چهارم بازسامانی و توسعه تصفیهخانه بزرگ بهبهان و طرح تامین آب به پالایشگاه گاز بیدبلند است که توسط شرکت آب و فاضلاب خوزستان اجرا شده است.
مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان ادامه داد: پروژه پنجم آبرسانی به ۲۲ روستای بخشهای باوی و رامشیر که عملیات اجرایی آن توسط شرکت آب و فاضلاب روستایی خوزستان انجام شده و به هفت روستا از توابع شهرستان باوی که فاقد آب بودند و با تانکر آبرسانی می شدند و همچنین ۱۵ روستا از توابع شهرستان رامشیر عملیات آبرسانی انجام شده که پیشاز این بصورت ساعتی آب دریافت می کردند که اکنون با احداث خط انتقال و پمپاژ، آب کاملا پایداری برای این روستاها تامین شده است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: پروژه آبرسانی به ۸ روستای بخش غیزانیه از توابع شهرستان اهواز با ۴۵۰ خانوار که حدود ۲۵۰۰ نفر هستند قرار است در مدت زمان ۹ ماه با اعتبار ۵ میلیارد تومان آبرسانی به این روستا انجام شود.