خط لوله 16 اینچ آب شرب منازل سازمانی کوشک و 43 روستای بخش آبژدان شهرستان اندیکا در حال بازسازي است.
به گزارش شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان، مسئول آبرسانی و ایستگاه پمپاژ آب سد و نیروگاه شهید عباسپور، فرسودگی خط لوله ۱۶ اینچ آب شرب شهرک سازمانی کوشک و ۴۳ روستای بخش آبژدان شهرستان اندیکا را علت اجرای این پروژه عنوان کرد و افزود: کار تعمیر و بازسازی این خط لوله هم اکنون درحال انجام است.
«عسکر کریمی» با اشاره به اینکه این خط لوله در هر ساعت ۵۲۰ متر مکعب آب را پمپاژ می کند، اضافه کرد: خاکبرداری از مسیر خط لوله به طول ۳۰۰۰ متر، تامین ۲۰۰ متر لوله ۱۶ اینچ به منظور تعویض مسیرهای فرسوده و تعمیرات اساسی الکتروپمپ ایستگاه های پمپاژ آب از مجموعه اقداماتی است که در این پروژه می بایست انجام گیرد.
وي هزينه اجراي این پروژه را بالغ بر 450 میلیون ریال دانست و افزود: با اتمام اين پروژه، شبکه بخش آبژدان شهرستان اندیکا، کمترین ميزان قطعي آب را در تابستان 89 پيش رو خواهد داشت.