معاون بهره برداری شرکت بهره برداری از شبکه های آبیاری شمال خوزستان از اتمام عملیات تعویض لاستیک های آب بند دو واحد از دریچه های تامین کننده آب ورودی به کانال اصلی منطقه پای پل کرخه خبر داد.
به گزارش شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان، مهندس «بهمن افشار» گفت: نشت شدید آب از سه دریچه تامین کننده کانال اصلی پای پل در سد تنظیمی انحرافی کرخه روند اندازه گیری و برنامه ریزی تامین آب اراضی کشاورزی تحت پوشش را دچار مشکل کرده بود.
وی افزود: با تجهیز امکانات موجود در شرکت و استفاده از استابلاگ(دریچه قائمی که به صورت دستی حرکت داده می شود و به کمک آن می توان جریان آب را قطع نمود) لاستیک های آب بند دو واحد از دریچه ها تعویض شد و قرار است به زودی کار رفع نشتی دریچه سوم نیز آغاز شود.
معاون بهره برداری شرکت بهره برداری از شبکه های آبیاری شمال خوزستان، تامین برنامه ریزی شده آب در حوزه کرخه شمالی را از اولویت های بهره برداری از شبکه های آبیاری این منطقه عنوان و خاطر نشان کرد: از تمام ظرفیت انسانی و تجهیزات در راستای بهبود تامین و توزیع آب در شبکه های جدید این حوزه استفاده می شود.
کانال اصلی پای پل به طول ۱۰۷ کیلومتر وظیفه انتقال آب از سد تنظیمی انحرافی کرخه به دشت های پای پل به مساحت ۶۵ هزار هکتار را بر عهده دارد.
شرکت بهره برداری از شبکه های آبیاری شمال خوزستان مدیریت شبکه آبیاری دز، لور و شبکه های آبیاری حوزه کرخه شمالی(اوان و دوسالق) را بر عهده داشته و بیش از 18 هزار مشترک دارد.