به گزارش شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان، عباس صدریان فر با اعلام این خبر اظهار داشت:طی 10 روز گذشته و براساس هشدارهای هواشناسی و بررسی مدل هایی که در اختیار داشتیم،تمهیدات لازم را برای مدیریت مناسب حوضه های آبریز و سدها اتخاذ کردیم.
. صدریان فر افزود:با توجه به عدم قطعیت این نوع سامانه های و بارشی و همچنین قرارگیری در روزهای پایانی آبگیری سدها، مدیریت بارشها رخ داده از پیچیدگی های فنی بالایی برخوردار بود که خوشبختانه با اقدامات به موقع کنترل گردید.
وی با اعلام حوضه آبریز دز بعنوان بحرانی ترین حوضه آبریز در این سامانه بارشی افزود:در حوضه آبریز دز با توجه به میزان انباشت پشت سد دز و میزان بارش های احتمالی در این بخش،طی روزهای گذشته و به منظور مدیریت مناسب حوضه آبریز حجم خالی سد جهت کنترل سیلاب افزایش داده شد.
مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان تصریح کرد:در این سامانه بارشی دو موج قدرتمند در روزهای ۱۳ و ۱۴ اردیبهشت رخ داد که در روز اول با کاهش خروجی سد دز از همپوشانی فعالیت مسیل های پایین دست و خروجی سد و ایجاد خسارت جلوگیری شد و در روز دوم یک سیلاب با پیک دو هزار مترمکعب در ثانیه به صورت کامل مهار گردید.
صدریان فر در پایان گفت:در حال حاضر ۸۱ درصد از ذخایر سدهای استان آبگیری شده و مجموع ذخیره سدهای استان به ۱۷۲۵۶ میلیون مترمکعب رسیده است..