به گزارش شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان، "محسن سعادت‌فر" از بررسی مهم‌ترین چالش‌ها و تهدیدهای حریم کانال‌های شبکه آبیاری شمال خوزستان، از جمله سرقت، تخریب و ورود غیرمجاز افراد خبر داد و گفت: در این نشست، ضمن ارائه گزارشی از وظایف و مأموریت‌های شرکت، مهم‌ترین چالش‌ها و مشکلات موجود در حریم شبکه‌های آبیاری تشریح و مورد بررسی قرار گرفت.

بر اساس این گزارش، سعادت‌فر، در نشست فوق به سرقت دریچه‌ها، حوادث ناشی از ورود غیرمجاز افراد به کانال‌ها، استفاده غیرمجاز از کانال‌ها برای شنا، بی‌احتیاطی رانندگان در مجاورت کانال‌ها و دشواری‌های بستن جریان آب در مواقع حادثه اشاره کرد و گفت: شبکه‌های آبیاری ناحیه شمال خوزستان نقش حیاتی در تأمین آب شرب مناطق دارند و هرگونه حادثه یا تخلف در حریم کانال‌ها می‌تواند پیامدهای گسترده‌ای را به همراه داشته باشد.

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری از شبکه ‌های آبیاری ناحیه شمال خوزستان همچنین از افزایش سرقت‌ها و عدم بازدارندگی مجازات‌ها، توسعه باغ‌ ویلاها و تغییر کاربری اراضی کشاورزی، ورود پساب فاضلاب شهرها به کانال‌ها و دشواری مستندسازی تخلفات تا زمان حضور ضابطان قضایی یاد کرد و خواستار همکاری نهادهای قضایی و اجرایی شد.

 وی افزود: در مواردی مانند تعریض جاده‌های دسترسی، جدول‌گذاری یا پایه‌کوبی برق، هر چند همکاری با دستگاه‌ها مثبت است، اما متأسفانه این اقدامات در برخی موارد موجب خسارت به تأسیسات شبکه می‌شود.

در این نشست، مقرر شد برنامه‌ریزی‌های مشترک جهت پیشگیری از تخلفات، کاهش حوادث و حفاظت از حریم کانال‌ها با همکاری مراجع قضایی و اجرایی تداوم یابد و اقدامات پیشگیرانه و مستندسازی تخلفات به صورت منظم انجام شود.

"مهدی آماده"، دادستان دزفول، "مسلم کرم الهی"، دادستان شوش و نماینده دادستان اندیمشک در این نشست مشترک حضور داشتند.

 

منبع: روابط عمومی شرکت بهره‌برداری از شبکه‌های آبیاری ناحیه شمال