به گزارش شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان ،”رامین امامی” مدیرعامل سد و نیروگاه شهید عباسپور ضمن اعلام این خبر اظهار داشت: این عملیات به منظور کنترل و تخلیه آب مخزن سد در شرایط بحرانی و وقوع سیلاب های احتمالی و در راستای اجرای دستورالعمل های معاونت بهره برداری سازمان آب و برق خوزستان و الزامات پدافند غیر عامل برگزار و هدف از عملکرد صحیح تجهیزات هیدرومکانیکال در سد شهید عباسپور در ابتدای سال آبی جاری می باشد.

امامی در ادامه تصریح کرد: به منظور افزایش قابلیت اطمینان و بررسی دقیق تر عملکرد دریچه ها در هنگام سیلاب جهت تخلیه جریان های مازاد و سیلاب های احتمالی ورودی به مخزن قبل از فصل سیلاب و در زمان کاهش ارتفاع مخزن سد در تاریخ ۲۰/۰۸/۱۴۰۴ مطابق با برنامه ریزی از پیش تعیین شده با حضور نمایندگان سازمان آب و برق خوزستان ، واحدهای بهره برداری نیروگاه ، معاونت پایداری سد و اداره ایمنی این تست با موفقیت صورت پذیرفت.

وی در پایان گفت: پیش از آغاز عملیات تست خشک سرریز، سرویس سیلند های ترمز و لنت ها ، سرویس رله و کنتاکتور، بالانس چرخ زنجیرهای گیربکس و نرمال کردن سطح روغن گیربکس های دریچه ها با همکاری شرکت تعمیرات به صورت کامل انجام و با این عملیات صحت و سلامت دریچه ها مورد تأیید قرار گرفت.

گفتنی است، هر سرریز دارای یک دریچه قطاعی به ابعاد ۱۵*۵/۲۲ می باشد و حداکثر ظرفیت تخلیه این مجاری ۱۶۲۰۰ متر مکعب بر ثانیه است.

 

منبع: روابط عمومی شرکت تولید و بهره‌برداری سد و نیروگاه شهید عباسپور