عملیات جداسازی هدر خط لوله ۸۰۰ میلیمتری از خط لوله ۹۰۰ میلیمتری تلمبه خانه هایلیفت مرغزار شرکت آب جنوب شرق انجام شد
/
عملیات جداسازی هدر خط لوله ۸۰۰ میلیمتری از خط لوله ۹۰۰ میلیمتری تلمبه خانه هایلیفت مرغزار شرکت آب جنوب شرق انجام شد

مدیر امور آبرسانی مرغزار خبر از جداسازی هدر خط لوله ۸۰۰ میلیمتری از ۹۰۰ میلیمتری تلمبه خانه مرغزار را داد.

معاون بهره برداری شرکت آب جنوب شرق خوزستان عنوان کرد؛

معاون بهره برداری شرکت آب جنوب شرق، از ترمیم 4 نقطه شکستگی در خط لوله انتقال آب به رامشیر و امیدیه خبر داد .

به گزارش شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان، "عبدالمحمد قنواتی" گفت : با توجه به شکستگی این خط در چند نقطه و اختلال در آبرسانی به مناطق تحت پوشش، تعمیر و بازسازی این خط در دستور کار گروه تعمیرات امور آبرسانی مرغزار قرار گرفت.

وی افزود : در این عملیات که 36 ساعت به طول انجامید  12 متر لوله 750 میلیمتری، هشت حلقه کوپلینگ و یک عدد شیر تخلیه هوا تعویض و نصب شد .

قنواتی گفت: با توجه به حجم شکستگی و وسعت عملیات برروی نقاط مختلف خط لوله و در راستای خدمت رسانی به هموطنانمان در مناطق مختلف تحت پوشش، کلیه عوامل تعمیراتی و پشتیبانی با حضور جهادی و فداکارانه این عملیات را طی 36 ساعت به اتمام رساندند.

 در حاشیه این عملیات جلسه ای با حضور "صابر علیدادی" معاونت آبرسانی، "محسن رستگارنیا" مدیر عامل شرکت آب جنوب شرق ، معاونان و مدیران مرتبط تشکیل و مشکلات خط لوله 750 میلیمتری مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.

کد خبر: 4971