به گزارش شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان؛ داریوش بهارلویی مدیریت نوآوری، توسعه فناوری و پژوهش های کاربردی با بیان این مطلب گفت در یک همکاری و کار مشترک با مرکز تحقیقات آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان و با همراهی موثر بخش آموزش و مدیریت روابط عمومی سازمان آب و برق خوزستان، گفتگوهای آبی از دریچه و منظر تحقیقات برای اولین بار در سازمان آب و برق اجرایی و متفاوت با سایر  نشست های تخصصی برگزار شد.

وی افزود: یکی از اهداف مهم این نشست، شکل گیری گفتگو، یافتن راهی برای تعاملات تخصصی، هم افزایی اندیشه و رسیدن به تفاهمی مشترک در خصوص مسائل مختلف می باشد.

داریوش بهارلویی عنوان کرد: در اصل  تعامل با نخبگان، اندیشمندان و جامعه دانشگاهی کشور از اهداف در نظر گرفته شده برای سلسله نشست هایی تحت عنوان گفتگوهای آبی می باشد.

وی اظهار کرد: در این نشست از اساتید مختلف دانشگاه های استان، متخصصان صنعت آب و برق و محققان بخش های مختلف منابع طبیعی و کشاورزی دعوت به عمل آمده و با توجه به اهمیت و نقش آبخیزداری، اولین موضوع گفتگو به این امر اختصاص یافت، اگرچه از منظر تحقیق و پژوهش به این موضوع نگریسته شد اما مهمانان و سخنرانان از جنبه های مختلف به موضوع آبخیزداری و اثرات آن در بحث رسوب و حفظ منابع آب و خاک پرداختند. روش ها و رویکردهای نوین در آبخیزداری و سیاست های کشور، رسوب گذاری در مخازن سدها، حکمرانی آب و آبخیزداری و نظامات بهره برداری و نقش جوامع بالادست سدها و اثرات متقابل از مباحثی بود که در این نشست نیم روزه بیان و مورد نقد و بررسی قرار گرفت.

بهارلویی در ادامه بیان کرد: که مهم است بدانیم این امر با هدف ارزیابی نقاط ضعف و قوت برنامه های شاخص، در همفکری و هم اندیشی با اساتید دانشگاه، متخصصان و اندیشمندان و نیز جامعه مدنی و سایر ذینفعان و ذیمدخلان صورت گرفته و چنین نشست هایی باید به شکل مستمر تشکیل و ادامه یابد. همچنین از اهداف برگزاری آن است که در سلسله نشست های مختلف در برنامه های آتی نه تنها اساتید و خبرگان بلکه از سایر نقش آفرینان در عرصه های آب و انرژی نیز دعوت به عمل آید. مدیریت نوآوری سازمان گفت دبیرخانه گفتگوهای آبی در این مدیریت تشکیل و برنامه ریزی برای تداوم مسیر هم اندیشی صورت گرفته است.

مدیریت پژوهش سازمان آب و برق خوزستان در آخر ضمن تشکر از همه کسانی که در این برنامه مشارکت داشتند به نتایج جلسه و نشست تخصصی اشاره کره و گفت: بر اساس نظر شرکت کنندگان، پیشنهادات و نکاتی راهبردی تدوین شد که می توان به فعال شدن کارگروه های استانی، تدوین برنامه های مشترک چند سازمانی جهت هم راستایی اقدامات، بررسی اثرات متقابل آبخیزداری و اقدامات مرتبط با حوضه های آبریز، مشارکت سمن ها و افزایش تحقیق و پژوهش در حوزه های مشترک کاری اشاره کرد.