به گزارش شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان، مدیرعامل شرکت خدمات لایروبی و ماشین‌آلات عمران نیروی خوزستان صبا، مسعود صادقی، از آغاز عملیات لایروبی و حمل لای کانال «علی کمال» در اندیمشک خبر داد.

او با بیان اینکه این عملیات شامل لایروبی، نی‌زدایی و انتقال لای حاصل از آن است، اظهار کرد: هدف از اجرای این طرح، افزایش میزان جریان عبوری آب از این کانال و بهبود عملکرد آن در انتقال رواناب‌هاست.

صادقی با اشاره به اهمیت این کانال در مدیریت آب‌های سطحی افزود: لایروبی کانال «علی کمال» نقش مؤثری در تخلیه آب‌های سطحی و مهار سیلاب‌های احتمالی در محدوده شهری اندیمشک دارد و می‌تواند به حفاظت از تأسیسات شهری و بهبود برنامه‌های مدیریت منابع آب کمک کند.

وی در ادامه گفت: این عملیات طبق دستور معاونت حفاظت و بهره‌برداری از منابع آب سازمان آب و برق خوزستان و با استقرار دو دستگاه بیل مکانیکی بوم‌بلند، سه دستگاه کمپرسی و یک دستگاه بلدوزر D65 در حال انجام است.

 

منبع: روابط عمومی سازمان آب و برق خوزستان