به گزارش شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان به مناسبت دهه کرامت و هفته جهانی کار و کارگر، مراسمی با شکوه با حضور مدیران، کارکنان و کارگران  شرکت آب غدیر خوزستان برگزار و از ۴ کارگر نمونه سال ۱۴۰۳به پاس تلاش های بی وقفه و خدمات ارزشمندشان تقدیر شد.

در این مراسم مدیرعامل شرکت آب غدیر خوزستان ضمن تقدیر از تلاش‌های شاخص سال ۱۴۰۳ و با تبریک این مناسبت ها، بر نقش بی بدیل کارگران در توسعه و پیشرفت کشور تأکید کرد و گفت: کارگران سخت کوش، ستون های اصلی شرکت آبرسانی غدیر هستند و قدردانی از زحمات آنان وظیفه همه ماست.

“داود حری”  از مقام امام رضا (ع) و ارزش های کرامت، ایثار و تلاش در فرهنگ اسلامی یاد کرد و افزود: دهه کرامت فرصتی است تا با الگو برداری از سیره ائمه اطهار (علیهم السلام)، روحیه خدمت رسانی و مسئولیت پذیری را در خدمت خالصانه تقویت کنیم.

لازم به ذکر است این مراسم با برنامه های فرهنگی، مداحی، تئاتر و پذیرایی از مدعوین همراه بود .

 

منبع: روابط عمومی شرکت آب غدیر