واحد یک نیروگاه اول سد شهید عباسپور پس از پایان یک دوره یک ماهه تعمیرات سالیانه، به شبکه سراسری برق کشور متصل شد.
به گزارش شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان، مدیرعامل شرکت تولید و بهره‌برداری سد و نیروگاه شهید عباسپور گفت: با شروع فصل اورهال سالیانه واحدهای نیروگاهی در سد شهیدعباسپور و تعیین برنامه زمان بندی، واحد های مختلف نیروگاه در اختیار گروه های تعمیراتی قرارگرفت و واحد یک نیروگاه اول به منظور انجام تعمیرات سالیانه از مدار تولید خارج و پس از یک ماه کار بدون وقفه به شبکه برق کشور متصل شد.
مهندس " سید حمید صالحی " در زمینه فعالیت های صورت گرفته روی این واحد افزود: علاوه بر فعالیت های روتین در اورهال سالیانه، سیستم مانیتورینگ واحد یک از حالت آنالوگ به دیجیتال ارتقا داده شد و همچنین برای اولین بار از زمان ساخت سد شهید عباسپور اتصالات گاورنر و شیرهای هیدرولیکی شیر پروانه ای، بهینه سازی و تعمیر گردید.
وی تصریح کرد: در نهایت با رفع اشکال موجود در دریچه های آبگیر، واحد یکم نیروگاه در زمان مقرر به شبکه سراسری برق کشور متصل شد.