از آغاز بازديدهاي نوروزي تا پايان روز پانزدهم فروردينسال جاري (1392)، بيش از 93 هزار نفر از ميهمانان نوروزي از سد و نيروگاه دز بازدید کردند.
به گزارش شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان، این بازدید ها نسبت به سال گذشته ۱۳ هزار نفر افزایش داشته است.
مدیرعامل شرکت تولید و بهره برداری سد و نیروگاه دز با اعلام این خبر گفت: علیرغم مسیرهای طولانی، کوهستانی و با وجود چندین کیلومتر تونل ماشین رو و مشکلات ناشی از آن، خوشبختانه با انسجام ۹۰ نفر از پرسنل واحدهای مختلف شرکت در قالب ستاد نوروزی، کار استقبال و خدمت رسانی به میهمانان نوروزی به نحو شایسته ای صورت گرفته است.
مهندس حسین صحرائی افزود: استقبال، مشایعت و همکاری با کاروان های راهیان نور سراسر کشور نیز از اهم برنامه های ستاد نورزی سد و نیروگاه دز بوده است.
قابل ذکر است همه ساله بازدید عمومی سد دز از دوم لغایت یازدهم فروردین به مدت ۱۰ روز انجام می گرفت، اما به دلیل مراجعه گسترده میهمانان نوروزی در آغاز سال جدید و جهت رضایت مندی هموطنان عزیز، همکاری لازم با ایشان بعمل آمد و در این مدت بیش از ۹۳ هزار نفر میهمان نوروزی از سد و نیروگاه دز و جاذبه های طبیعی آن بازدید بعمل آورده و تجربه این سفر علمی و تفریحی را به دیار خود بردند.
سد و نیروگاه دز که نخستین نیروگاه برقابی بزرگ کشور در ۲۳ کیلومتری شمال شرقی شهرستان اندیمشک می باشد، هم اکنون پنجاه و دومین بهار خود را با موفقیت سپری می نماید و تاکنون با کسب ۲ مرتبه مقام اول ارزیابی عملکرد در بین نیروگاههای برق آبی کشور، یکی از مهمترین جاذبه های دیدنی دروازه شمالی استان خوزستان محسوب می گردد.