محفل نورانی انس با قرآن در شرکت تولید و تعمیرات سد و نیروگاه دز، با حضور مسئولان و خانواده های کارکنان شرکت، برای دهمین سال پیاپی برگزار شد.
به گزارش شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان، دهمین محفل نورانی انس با قرآن، با حضور امام جمعه اندیمشک، بخشدار مرکزی، مدیرعامل سد و نیروگاه کرخه، جمعی از مسئولان محلی و خانواده های کارکنان آن مجموعه برگزار شد.
امام جمعه شهرستان اندیمشک، آرامش و معنویت را، به عنوان راز نشاط، سلامتی و طول عمر معرفی کرد و گفت: مأنوس شدن با قرآن و عمل به دستورات حیات بخش کلام الله، موجب برقراری آرامش و نشاط درونی انسان می گردد.
قرائت آیاتی از کلام الله مجید، توسط تعدادی از قاریان ممتاز استان خوزستان و اجرای گروه تواشیح از دیگر برنامه های این محفل نورانی بود. همچنین در ادامه به تعدادی از حاضران و فعالان قرآنی جوایزی به رسم یادبود اهدا شد.





