به گزارش شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان، “حمد دریس” گفت: با احداث دریچه در شبکه آبیاری رامهرمز، روستاهای سرچشمه علیا و سفلی تحت پوشش این شبکه قرار گرفتند.
وی افزود: اراضی این دو روستا طی سالیان متمادی از انهار سنتی برای آبیاری استفاده می کردند که طی مطالعات انجام شده با احداث دریچه ای برای انتقال آب، اراضی این روستاها تحت پوشش شبکه آبیاری مدرن قرار گرفت.
وی در پاسخ به دلایل احداث دریچه گفت: متاسفانه کشاورزان روستا در زمان آبیاری با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می کردند و عملا دوره آبیاری را یا بطور کامل از دست می دادند و یا امکان آبیاری تمام زمین برایشان میسر نبود.
دریس در ادامه گفت: طی درخواست های مکرری که کشاورزان این روستاها از سازمان آب و برق داشتند دریچه ای با هدف انتقال آب به اراضی این روستاها طراحی و احداث شد.
وی خاطر نشان کرد: در سده های گذشته انتقال آب از رودخانه ها بوسیله نهر یکی از راه های آبیاری بوده که از مشکلات عمده این انهار انتقال کند آب بدلیل انباشت لای است که با کاهش ذخائر آبی و آب موجود رودخانه ها کاملا نمایان میشود.
گفتنی است با احداث این سازه در شبکه آبیاری رامهرمز حدود ۵۰۰ هکتار به اراضی تحت پوشش این شبکه افزوده شده است که میتواند به رونق کشاورزی در این منطقه منجر شود.
دریس در پایان ضمن آرزوی سالی پر رونق برای کشاورزان گفت: ما باید قدر آب را بعنوان یکی از بزرگترین نعمت های خداوند بدانیم و نسبت به جلوگیری از هدر رفت آن بکوشیم.