به گزارش شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان، عادل سواری گفت: ایمنی و حراست از ساختمان ها، سازه ها، تاسیسات آبی و ایستگاه های پمپاژ به لحاظ پایداری در خدمت رسانی به مردم و کشاورزان بسیار حائز اهمیت می باشد.
مدیرعامل شرکت بهره برداری زهره و جراحی تصریح کرد: پس از برنامه ریزی و اولویت بندی تاسیسات و ایستگاه های تحت پوشش این شرکت، اقدام به تهیه تجهیزات و نصب دوربین های مدار بسته و راه اندازی سامانه نظارت تصویری 24 ساعته در ایستگاه پمپاژ زهکش RMD هندیجان نمودیم.
سواری عنوان کرد: این سامانه شامل 13 دستگاه دوربین می باشد که تمام نقاط مهم و خارج از دید ایستگاه را پوشش می دهد.
وی در پایان گفت: طبق برنامه ریزی انجام شده در آینده نزدیک، ایستگاه ها و تاسیسات واقع در شهرستان های رامشیر و شادگان نیز مجهز به سامانه دوربین مداربسته خواهند شد.