مدیر عامل  سد و نیروگاه شهید عباسپور: با کاشت نهال درختان مرکبات، بوته ها و گل های زینتی در نهالستان و حاشیه خیابان های شرکت تولید و بهره برداری سد و نیروگاه شهید عباسپور فضای سبز این شرکت حال و هوای بهاری دوچندانی به خود گرفت.

 به گزارش شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان، "نصراله طاهری" با اشاره به کاشت صد اصله نهال درخت مرکبات درمحوطه آن سد و نیروگاه گفت: کار کاشت نهال و تقویت فضای سبز حاشیه خیابان های این شرکت در فازهای مختلف به اجرا درآمده و همزمان با این کار عملیات اجرای پروژه آبیاری قطره ای این درختان و فضای سبز این شرکت  نیز اجرا گردیده است.

 وی از کاشت انواع درختان ثمر دار و زینتی از ورودی کارگاه تا درب نیروگاه اول و همچنین  در مسیر حاشیه رودخانه کارون در مجاورت نیروگاه دوم آن شرکت خبر داد.

منبع: روابط عمومی شرکت تولید و بهره‌برداری سد و نیروگاه شهید عباسپور
عکاس: سید عباس صالحی
خبرنگار: سیدعباس صالحی