سامانه یکپارچه آرشیو و نگهداری منابع دیجیتال سازمان آب و برق خوزستان راه اندازی شد.
به گزارش شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان، مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات این سازمان با اعلام این خبر گفت: این سامانه امکان ذخیره سازی اسناد برای هر واحد را به صورت جداگانه داشته و محدودیتی برای ورود اسناد در قالبهای مختلف را ندارد.
مهندس «عادل زرگر» با بیان اینکه این سامانه، دسترسی واحدهای سازمانی به اسناد مورد نیاز را در سطوح امنیتی تعریفشده تسهیل میبخشد، افزود: به منظور مدیریت و استفاده بهتر از دانش سازمانی، به زودی تمامی اسناد سازمان در این سامانه ذخیره و ثبت خواهد شد.
وی ادامه داد: ثبت اطلاعات نقشه های مربوط به طرحهای فنی، از زمان آغاز فعالیتهای اجرایی سازمان تاکنون از جمله مواردی است که امکان ذخیره آن در سامانه دیده شده است.
مهندس «اردشیر کلانی»، سرپرست قسمت وب و سیستمهای اطلاع رسانی سازمان آب و برق خوزستان نیز گفت: در مرحله نخست به صورت پایلوت، آرشیو اسناد الکترونیکی مدیریت ذیحسابی طرحهای تملک دارائیهای سرمایه ای به تعداد ۵۰۰۰ سند مالی مربوط به سال ۱۳۹۱ در این سامانه ثبت شده و هم اکنون اسناد جدید این مدیریت در مرحله ورود اطلاعات است.
کارشناس ارشد مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان آب و برق خوزستان با بیان اینکه «از این پس مدیران واحد ذیحسابی به راحتی و در سریعترین زمان ممکن به اسناد مورد نظرشان دسترسی دارند»، تصریح کرد: به دلیل حساسیت و ضرورت امنیت منابع دیجیتال، پنج لایه امنیتی برای این سامانه تعریف شده که امکان دسترسی غیرمجاز را غیرممکن ساخته است.
همچنین، مهندس «حسین خادم» مدیریت آموزش و برنامه ریزی نیروی انسانی سازمان آب و برق خوزستان از ورود اطلاعات ۶۵ هزار عنوان کتاب در سامانه جامع کتابخانه سازمان خبر داد و افزود: در سامانه جامع کتابخانه این سازمان، اطلاعات مربوط به ۲۲ هزار عنوان مقاله فارسی، ۵۰۰ عنوان استاندارد تخصصی منتشر شده وزارت نیرو، ۵۶۰ آلبوم نقشه و اسناد دریافتی از معاونتهای طرح و توسعه شبکه های آبیاری و زهکشی، معاونت حفاظت و بهره برداری و طرح و توسعه سد و نیروگاه و خروجی های دفاتر تحقیقات ثبت شده است.
وی اضافه کرد: در حال حاضر تعداد ۳۰ هزار شیت نقشه طرحهای فنی این سازمان در قالب ۹۱۴ آلبوم اسکن شده و آماده انتقال به سامانه مذکور است؛ که با این اقدام از نسخه های فیزیکی نقشه طرحها محافظت شده و می تواند به عنوان تجربه های ارزشمند در اختیار آیندگان قرار گیرد.
خادم با بیان اینکه از این پس، تهیه کتابهای الکترونیکی در اولویت خرید قرار خواهد گرفت، خاطرنشان کرد: هم اکنون دسترسی کارشناسان سازمان آب و برق خوزستان به شبکه سیمرغ، نخستین شبکه اطلاع رسانی جامع علمی کشور فراهم شده و از این طریق می توانند از اطلاعات ۸۰ مرکز علمی - اطلاع رسانی معتبر کشور برخوردار شوند.
سامانه یکپارچه آرشیو و نگهداری منابع دیجیتال سازمان آب و برق خوزستان، با همکاری مدیریت آموزش و برنامهریزی نیروی انسانی و مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات این سازمان به منظور ثبت و بازیابی منابع دیجیتال نصب، راهاندازی و عملیاتی شده است.
سامانه یکپارچه آرشیو و نگهداری منابع دیجیتال در سازمان آب و برق خوزستان راهاندازی شد
