ربات پرنده صنعتی UAV به منظور کاربردهای مختلف در سد شهید عباسپور طراحی، ساخته و در سازمان آب و برق خوزستان رونمایی، بررسی و تست پروازی شد.

به گزارش شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان ربات پرنده صنعتی UAV به منظور بازرسی بدنه سد شهید عباسپور، بازرسی محوطه میدانی سد و نیروگاه، نمونه برداری از آب دریاچه در نقاط مختلف و موقعیت یابی دقیق در نقاط مختلف جغرافیایی سد و نیروگاه طراحی و ساخته شده است.

 قرارداد ساخت این پروژه در سال 1395 به ارزش چهل میلیون تومان منعقد شد.

بر اساس این گزارش پس از تست پرواز، جلسه ای با حضور مدیر دفتر پژوهش های کاربردی سازمان، مدیرعامل سد و نیروگاه شهید عباسپور و معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایذه در سالن جلسات دفتر پژوهش های کاربردی سازمان برگزار شد.

 مدیر دفتر پژوهشهای کاربردی با ابراز خرسندی از اینکه ربات پرنده صنعتی حاصل دست پژوهشگران داخلی استان است گفت: تجاری سازی آن می تواند در تولید اشتغال موثر باشد.

 "مهرداد حیدری" نگاه مثبت، وسعت دید و دوراندیشی مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان را موتور محرکه ای برای مسئولان سازمان خواند تا بتوانند به بهترین نحو تکنولوژیهای روز دنیا را مورد بهره برداری قرار دهند.

وی ابراز امیدواری کرد تا با همکاری و همدلی همه مسئولان سازمان، کارهای مهمتر و برجسته تری در سازمان و شرکتهای متبوع آن صورت بگیرد و نخبه های استانی، بیشتر و بهتر توانمندی های خود را نشان دهند.

مدیرعامل سد و نیروگاه شهید عباسپور با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایذه ظرفیت های بالقوه و خوبی دارد ابراز امیدواری کرد تا با همکاری یکدیگر کارهای خوب و موثری را انجام دهند.

"سید حمید صالحی" با اشاره به نیاز های فنی بر حمایت از بخش های تحقیقاتی و پژوهشی تاکید کرد و گفت: این کار با حمایت های دفتر پژوهش های کاربردی سازمان شروع شده است .

 وی انتظار خود از معاونت پژوهشی دانشگاه ایذه را شناسایی ظرفیتهای دانشگاه و شهرستان ایذه معرفی کرد و گفت: ظرفیتهای خود را به صنعت معرفی کنید.

 صالحی تصریح کرد: نقش پژوهش در دانشگاه بسیار مهم است و باید مورد توجه قرار گیرد تا نتیجه مطلوبی حاصل شود.

وی با اشاره به محرومیت شهرستان ایذه تاکید کرد: برای شکوفا شدن پژوهش، تک ستاره های نخبه را شناسایی و معرفی کنید.

 معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی ایذه گفت: اگرچه شهرستان ایذه محروم است ولی در پژوهش و ورزش جمعیت نخبه خوبی دارد.

دکتر حاتمی، "پیمان شیرمحمدی"را که با تیم همراهش مجری ساخت ربات پرنده صنعتی مورد نظر است را یکی از نخبگان دانشگاه ایذه معرفی کرد و ابراز امیدواری کرد تا هر مدت یکبار، جلسه ای برای معرفی و شناسایی توانمندیهای دانشگاه آزاد اسلامی ایذه برگزار شود.

پیمان شیرمحمدی به عنوان مجری ساخت پرنده صنعتی، ابراز امیدواری کرد تا با تکیه برتوان پژوهشی و تخصصی مجموعه دانشگاه ایذه، مورد های کاربردی ربات پرنده گسترش و تجاری سازی شود.

 وی افزود: ما باید از این تجهیز، درآمدی برای واحد پژوهش ایجاد کنیم. ما می توانیم با افزودن آپشن های جدید موارد کاربردی ربات را گسترش دهیم و تولید ارزش افزوده کنیم.

وی تصریح کرد: اگر بتوانیم به ایده هایمان جامه عمل بپوشانیم قطعا می توانیم از این ربات به عنوان یک پروژه بسیار موفق رونمایی کنیم.