اجرای طرحهای آبی، سدسازی، شبکه های آبیاری و واحد2 نیروگاه مارون در بهبهان، با حضور مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان و معاونتهای حفاظت و بهره برداری منابع آب و طرح و توسعه سد و نیروگاه در فرمانداری این شهرستان مورد بررسی قرار گرفت.
به گزارش شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان، فرماندار بهبهان با تقدیر از سازمان آب و برق خوزستان و شرکت مارون به دلیل همکاری مستمر در اجرای طرحهای کشاورزی و تامین آب، هدف از برگزاری این نشست را بررسی مشکلات آبی منطقه و همچنین مشکلات پیش روی تولید شهرستان بهبهان عنوان کرد.
" باذلی محبوب " افزود: ان شاء الله با بذل توجه و عنایت شما عزیزان بتوانیم با حل مشکلات در سال حماسه اقتصادی و در شرایط حساس کنونی، حرکت چرخ تولید را سرعت بخشیده و باعثشکوفایی و ازدیاد تولید گردیم.
در این جلسه دکتر رضانیا نیز به منظور بهبود وضعیت کشاورزی منطقه و همکاری در جهت بررسی و اجرای ۲۴ موضوع مطرح شده در این جلسه وعده همکاری داد.
در ادامه، مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان، از سد تنظیمی آریوبرزن بازدید کرد و در جریان آخرین روند پیشرفت آن قرار گرفت.