" بهنوش بختیاری " بازیگر سینما و تلویزیون گفت : اسراف در هر چیزی از جمله آب، در دین ما نکوهش شده و گناهی بزرگ محسوب می شود ، هرچندذات ایرانی چون مسلمان است اسراف کار نیست و به اسراف اعتقادی ندارد.
به گزارش شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان، این هنرمند و بازیگر در حاشیه بازدید از شرکت بهره برداری مارون گفت: اقلیم ایران از وضعیت نیمه خشک به گرم و خشک تغییر پیدا کرده و باید بحران آب را جدی بگیریم و مردم عزیز ایران از آب به عنوان یک موهبت الهی به طور بهینه و به نحوی استفاده کنند تا سهم آب نسلهای آینده حفظ شود.
" عضو کمپین ملی قطره قطره آب و سفیر محیط زیست " صرفه جویی در مصرف آب را نیازمند عزم ملی دانست و بیان داشت: خوشبختانه در سال های اخیر اقدامات موثری درجهت گسترش فرهنگ صرفه جویی در مصرف آب انجام شده است و این کار باید مدون و هدف دار باشد.
وی اظهار نظر کرد: بالا بردن سطح آگاهی های عمومی در زمینه مصرف بهینه آب مهمترین عامل به وجود آورنده عزم همگانی درکاهش مصرف است و این مهم با آموزش نسل جوان علی الخصوص دانش آموزان محقق می گردد.
این هنرمند سینما و تلویزیون زنان را عامل اصلی انتقال فرهنگ مصرف بهینه آب برشمرد و خاطرنشان کرد: زنها و مادران مشارکت کنندگان اصلی در امر مدیریت مصرف آب می باشند و به دلیل اینکه بیشتر از دیگر اعضا خانواده در منزل با آب سرو کار دارند می توانند آموزش دهندگان مجربی در زمینه های مختلف مصرف آب از جمله در هنگام نظافت حیاط، شستن ظرفها، استفاده از ماشین لباس شویی و بستن دوش آب در زمان استحمام باشند.
آخرین اخبار
- اتصال طرح توسعه ایستگاه پمپاژ ام الدبس به خطوط موجود در حال بهره برداری تامین و انتقال طرح آبرسانی غدیر
- نماینده ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات در صنعت آب و برق خوزستان منصوب شد
- اجرای عملیات ساخت و نصب دریچه های کشویی شبکه آبیاری شمالشرق اهواز
- اورهال شبکه برق و آچارکشی خطوط ورودی تاسیسات برق مسجدسلیمان شرکت آب جنوب شرق
- ارتقا زیرساختهای برق ستاد مرکزی شرکت بهرهبرداری از شبکههای آبیاری و زهکشی کارون بزرگ
- عملیات دمونتاژ شفت ژنراتور ولاوربراکت واحد شماره ۲ نیروگاه مارون بهبهان با موفقیت انجام شد
- بازسازی و ساماندهی سردهانه شبکه آبیاری شهید رجایی امیدیه
- رفع نشتی روغن از سروموتورهای شیر پروانهای سد و نیروگاه دز
- انجام عملیات بازسازی و بهسازی کانال G4 در شبکه آبیاری گتوند
- آغاز تعمیرات سالیانه همزمان واحد های هفت و هشت نیروگاه دوم سد شهید عباسپور
- عملیات شستشوی سیم پیچ ژنراتور واحد شماره 4 نیروگاه سد دز
- بهسازی پل ها و جاده های دسترسی سد مخزنی جره
پربازدیدترین
- مراسم تودیع و معارفه مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان برگزار شد
- 2 انتصاب در سازمان آب و برق خوزستان
- نشست مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان با معاونان، مشاوران، مدیریت های مستقل و مدیران عامل شرکت های طرف قرارداد با سازمان
- پلاژهای مارون با تمام ظرفیت در خدمت گردشگران قرار گرفت
- دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد صنعت آب و برق خوزستان دانشجو می پذیرد
- برگزاری آیین تکریم و معارفه مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان به روایت تصویر
- بازدید مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان از پروژه های آبادان و خرمشهر به روایت تصویر
- توضیحی در مورد خبر حکم انفصال از خدمت مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان