اجرای عملیات ساخت و نصب دریچه های کشویی شبکه آبیاری شمال‌شرق اهواز
/
اجرای عملیات ساخت و نصب دریچه های کشویی شبکه آبیاری شمال‌شرق اهواز

مدیرعامل شرکت بهره برداری از شبکه های آبیاری کارون بزرگ از اجرای عملیات ساخت و نصب 30 دستگاه دریچه کشویی شبکه آبیاری…

در ادامه روند آگاهی سازی سازمان ها و ارگان های مختلف از وضعیت آب حوضه مارون، مدیر جهاد کشاورزی امیدیه و بخشدار جایزان از شرکت بهره برداری مارون بازدید کردند.
به گزارش شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان، مدیر عامل شرکت بهره برداری از سد، نیروگاه و شبکه های آبیاری مارون در این بازدید گفت: رشد روز افزون بیابان ها، تغییر الگوی بارش کشور، افزایش دما، روند کاهشی بارش ها و افزایش فعالیت های صنعتی انسان، عوامل مهم و معناداری است که نشان از وقوع پدیده تغییر اقلیم دارند.
" علی مکاری بهبهانی " افزود: با توجه به روند رو به رشد جمعیت، مسئله تأمین غذا و نیاز به افزایش تولید در بخش کشاورزی بیش از پیش ضرورت پیدا کرده که این امر به برداشت های بی رویه از منابع آبی در سال های گذشته و افت کمی و کیفی شدید در این منابع منجر شده و کشاورزی پایدار را در معرض خطر جدی قرار داده است.
وی خاطر نشان کرد: براساس گزارش ها، میزان هدر رفت آب در ایران بسیار بیشتر از مقیاس جهانی است و ۸۰ درصد اتلاف منابع آب در کشور به دلیل عدم استفاده از شیوه های نوین آبیاری در بخش کشاورزی صورت می گیرد.
مدیر عامل شرکت بهره برداری از سد، نیروگاه و شبکه های آبیاری مارون تصریح کرد: با توجه به استفاده بیش از حد انرژی و کاهش منابع آبی، اصلاح الگوی مصرف و به کارگیری تکنولوژی های پیشرفته در زمینه مصرف آب در بخش های مختلف، مناسب ترین و منطقی ترین راه حل برای گذر از بحران های موجود به نظر می رسد. بنابراین می بایست مدیریت صحیح در برداشت از منابع آب و افزایش بهره وری را بطور جدی در برنامه خود قرار دهیم.
در پايان اين نشست، مدير جهاد كشاورزي اميديه و بخشدار جايزان، در بازديد از سد مخزني مارون با مشاهده وضعيت آبي حوضه مارون، از كمبود منابع آب موجود سد مخزني مارون مطلع و چگونگي ميزان آب خروجي سد و شيوه هاي انتقال آب براي آنان تشريح شد.

کد خبر: 2433