آیین تودیع و معارفه مدیرعامل شرکت بهره برداری از سد، نیروگاه و شبکه های آبیاری مارون برگزار شد.
به گزارش شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان، در این آیین که مدیران ارشد سازمان آب و برق خوزستان، معاونان، مدیران و کارکنان شرکت بهره برداری مارون حضور داشتند، "محمدامین ایزدجو" به عنوان مدیرعامل جدید شرکت منصوب و از تلاش های "رحمن خندانی" مدیر عامل پیشین، تشکر و قدردانی شد.
"مصطفی معصومی"، مدیر بازرسی و حسابرسی مجامع سازمان آب و برق خوزستان ضمن ابلاغ پیام مدیرعامل سازمان به کارکنان شرکت بهره برداری مارون، کمبود آب در کشور را یک مسئله محرز دانست و تصریح کرد: باید با فرهنگ سازی، مردم کشور را برای تغییرات جهانی اقلیم که موجب کاهش روان آب و بالا رفتن مقدار تبخیر می شود آماده کرد.
وی تصریح کرد: این کار فرهنگی باید از سطح دبستان شروع و با استفاده از تمامی رسانه های تبلیغاتی در تمام سطوح به دانش مردم برای استفاده از این ماده حیاتی ارزشمند کمک کرد.
معصومی با اشاره به خشکسالی و وضعیت بحرانی سدها، تاکید کرد باید گسترش فرهنگ صرفه جویی را در اولویت قرار دهیم که خوشبختانه شرکت بهره برداری مارون در این زمینه همواره پیشگام بوده و اقدامات موثری را در این زمینه در سطح شهرستان انجام داده است.
همچنین "حمیدرضا لشکری"، معاون حفاظت و بهره برداری از منابع آب سازمان آب و برق خوزستان با تقدیر از خدمات ارائه شده توسط مدیر عامل پیشین، اهمیت آب و بحث صرفهجویی در منابع آب را یکی از مباحث جدی و چالشی در سطح کشور خواند و گفت: ضرورت بحث و مدیریت آب یک اصل است و صرفهجویی در مصرف آب نیازمند برنامهریزی جدی است.
"رحمن خندانی" ضمن تشکر از پرسنل شرکت بهره برداری مارون به اهم اقدامات انجام شده در زمان مسئولیت خود در این شرکت اشاره و برای مدیرعامل جدید آرزوی موفقیت کرد.
"محمدامین ایزدجو" مدیرعامل جدید شرکت بهره برداری مارون، ضمن تشکر و قدردانی از مدیرعامل و هیئت مدیره سازمان آب و برق خوزستان به خاطر اعتماد و سپردن این مسئولیت به وی تشکر کرد و گفت: خوشبختانه شرکت بهره برداری مارون با سابقه درخشان خدمت در این منطقه دارای پتانسیل ها و کارکنان ارزشمندی است که اصلی ترین سرمایه محسوب می شوند و تمام تلاش اینجانب استفاده شایسته از این سرمایه ارزشمند و حفظ کرامت پرسنل و ارباب رجوع خواهد بود.
وی با بیان این که چند سالی است بحران کم آبی و خشکسالی گریبانگیر ما شده و این موضوع لزوم مدیریت علمی و برنامه ریزی شده در بخش توزیع آب را بیش از پیش نمایان می کند تصریح کرد: در گام اول می بایست با استفاده از تجارب گذشته، پایش های محیطی و نظارت مستمر، مدیریت موثر در حوزه آب را نهادینه و در گام دوم به منظور حصول حمایت و همکاری ذینعفان اصلی شرکت که غالباً کشاورزان زحمتکش هستند، نسبت به تشریح وضع موجود و تبیین برنامه های خود اقدام نماییم.
ایزدجو، تلاش جهت تحقق افزایش بهره وری، انضباط مالی و کاهش هزینه های غیرضروری را با توجه به بحران اقتصادی حادث شده، از جمله مواردی عنوان کرد که باید در تدوین سیاست های شرکت به طور جدی مورد نظر قرار بگیرند.